Dagtocht Volvo fabriek Gent

Volvo Autofabriek Gent Dagtocht Volvo fabriek Dagtocht Volvo Fabriek Gent

Ontdek de Volvo fabriek tijdens deze fantastische dagtocht naar Gent! Autoliefhebbers en Volvo fans hebben altijd de grootste pret op dit enerverende dagje uit. Bent u ook altijd al nieuwsgierig geweest hoe een voertuig van het merk Volvo gemaakt wordt? Dit en meer kunt u ervaren tijdens een uniek bezoek aan de autofabriek in Gent. Het programma tijdens de dagtocht Volvo fabriek duurt ongeveer 2,5 uur. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht.

Dagprogramma in de Volvo fabriek

In deze 2,5 uur wordt er eerst een introductie gegeven met betrekking tot de geschiedenis en traditie van het bekende automerk. Na deze informatieve presentatie zullen we te voet een bezoek te brengen aan de nabijgelegen lasfabriek en de eindassemblage. Hier krijgt u in detail te zien hoe een voertuig in verschillende stadia tot een eindproduct wordt volbracht. Breng samen met Veenstra Reizen een bezoek aan deze fantastische Volvo autofabriek in Gent!

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Rondleiding autofabriek Volvo
  • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef