Vliegtickets voor groepen bij Veenstra Reizen

vliegtickets voor groepenOok voor vliegtickets voor groepen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Als expert in groepsreizen bieden wij nu namelijk ook vliegtickets voor groepen aan, inclusief busvervoer naar de luchthaven en naar huis. Daarnaast kunt u dit ook uitbreiden met een vakantieverblijf of met een (of meerdere) van de vele excursies die wij aanbieden. Als u nergens meer over na wilt denken op vakantie, dan kunnen we de reis al volledig voor u organiseren vanuit Nederland. Omdat Veenstra Reizen ieder jaar vele vliegvakanties plant, is het mogelijk om uw vliegtickets voor groepen met groepskorting te boeken!

Uiteraard informeren we u graag over de mogelijkheden van een groepsreis met het vliegtuig. Daarom kunt u ons iedere werkdag bereiken op info@veenstrareizen.nl of het servicenummer 0511-541809 voor aanvullende informatie. Ook voor een offerte op maat kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 contact met ons opnemen. Graag vertellen we u meer over ons uitgebreide aanbod vliegtickets die speciaal voor groepen gereserveerd zijn!

Vliegreizen & uw offerte op maat

We stellen graag een unieke vliegreis voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!