Vliegtickets voor groepen bij Veenstra Reizen

vliegtickets voor groepenOok voor vliegtickets voor groepen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Als expert in groepsreizen bieden wij nu namelijk ook vliegtickets voor groepen aan, inclusief busvervoer naar luchthaven Groningen Airport Eelde en naar huis. Daarnaast kunt u dit ook uitbreiden met een vakantieverblijf of met een (of meerdere) van de vele excursies die wij aanbieden. Als u nergens meer over na wilt denken op vakantie, dan kunnen we de reis al volledig voor u organiseren vanuit Nederland. Omdat Veenstra Reizen ieder jaar vele vliegvakanties plant, is het mogelijk om uw vliegtickets voor groepen met groepskorting te boeken!

Uiteraard informeren we u graag over de mogelijkheden van een groepsreis met het vliegtuig. Daarom kunt u ons iedere werkdag bereiken op info@veenstrareizen.nl of het servicenummer 0511-541809 voor aanvullende informatie. Ook voor een offerte op maat kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 contact met ons opnemen. Graag vertellen we u meer over ons uitgebreide aanbod vliegtickets die speciaal voor groepen gereserveerd zijn!

Vliegreizen & uw offerte op maat

We stellen graag een unieke vliegreis voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!