Touringcarbedrijf Utrecht

Touringcarbedrijf Utrecht

Veenstra Reizen is het ideale touringcarbedrijf in Utrecht, als u een groepsreis wilt organiseren! Wij zijn de absolute nummer één als het aankomt op personenvervoer. Vraag nu een gratis offerte aan om een van onze bussen te huren.

Als touringcarbedrijf Utrecht onderscheiden wij ons voornamelijk op het gebied van persoonlijk en direct contact. Zo hebben we een ontzettend enthousiast team dan zich graag buigt over uw reisvragen. Daarnaast heeft Veenstra Reizen meer dan 90 jaar ervaring in de touringcarbranche. Als touringcarbedrijf zijn wij dan ook in staat om een passende oplossing te vinden voor iedere groepsreis. Door ons specifiek te richten op de regio Utrecht, kunnen wij maatwerk garanderen aan al onze klanten. Wij zijn een geboren teamspeler, zijn oplossingsgericht en denken altijd met u mee!

Alle soorten busvervoer, al meer dan 90 jaar bij touringcarbedrijf Utrecht

Reiservaring is van essentieel belang wanneer je een busreis organiseert. Veenstra Reizen heeft al meer dan 90 jaar ervaring en is daarmee expert op het gebied van busreizen! Grote en kleine groepen zijn welkom, want wij helpen zowel bedrijven als particulieren met hun groepsvervoer. Neem bijvoorbeeld contact met ons op voor een schoolreisje, personeelsuitje of een dagtocht in het binnenland. Er is een uitgebreid aanbod reizen waarmee we u verblijden! Zelfs meerdaagse reizen naar het buitenland behoren tot de mogelijkheden bij Veenstra Reizen.

Stel uw reisvraag vandaag nog via het contactformulier. Wij garanderen dat u binnen 12 uur een antwoord ontvangt! Bent u gebaat bij meerdere touringcars of wilt u een dubbeldekker bus huren in Utrecht? Ook voor dit soort grotere groepsreizen bent u hier aan het goede adres. Omdat wij een uitgebreid wagenpark in eigen beheer hebben, zijn alle busreizen te realiseren. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en ontvang uw offerte op maat binnen 24 uur. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Utrecht kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij touringcarbedrijf Utrecht

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcarbedrijf Utrecht

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef