Touringcarbedrijf in Rotterdam

Busverhuur Veenstra Reizen

Bent u opzoek naar een touringcarbedrijf in Rotterdam? Veenstra Reizen is de specialist op het gebied van personenvervoer. Vraag hier gratis een offerte aan om een van onze touringcars te huren. Rotterdam heeft zijn naam te danken aan de rivier Rotte en is qua inwonersaantal de een na grootste stad in Nederland. Ook is Rotterdam een havenstad en dit is een belangrijk logistiek en economisch centrum. Als touroperator en touringcarbedrijf in Rotterdam en omgeving kunnen wij ook iets betekenen op het gebied van meerdaagse reizen, complete bedrijfsuitjes of schoolreizen. Rotterdam staat ook voor vernieuwende architectuur, waaronder de Erasmsubrug, de Kubuswoningen en een groot aantal wolkenkrabbers. Bekendheid geniet de stad daarnaast vanwege de Erasmus Universiteit, de kunstcollecties van Museum Boijmans van Beuningen en de Kunsthal. Ook is Rotterdam qua inwonersaantal de op een na grootste stad van Nederland en heeft de stad Rotterdam het imago van een arbeidersstad. Als touringcarbedrijf in Rotterdam verzorgen we dan ook verschillende soorten van personenvervoer.

Als touringcarbedrijf in Rotterdam en omgeving onderscheiden wij ons door door persoonlijk en direct contact. We hebben de beschikking over een enthousiast en vakkundig team. Tevens beschikken we over een ruime ervaring in de touringcarbranche. Veenstra Reizen richt zich als touringcarbedrijf ook op de regio Rotterdam, aangezien maatwerk onze standaard is. Bij uw vervoersvraag zoeken wij een passende oplossing, als bedrijf zijn wij een geboren teamspeler! Wilt u dan ook een busreis vanuit Rotterdam en omgeving organiseren? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres, wij zijn met recht de specialist op het gebied van personenvervoer in Zuid-Holland en Nederland.

Dubbeldekker huren Veenstra Reizen

De specialist in busreizen, al bijna 100 jaar bij een touringcarbedrijf in Rotterdam

Met bijna 100 jaar ervaring is Veenstra Reizen de onbetwiste expert op het gebied van busreizen! Wij zijn in staat om groepsreizen in alle formaten te organiseren, voor bedrijven en particulieren. Denk bijvoorbeeld aan dagreisjes, excursies en bedrijfsuitjes in het binnenland. Maar ook aan meerdaagse schoolreizen en seniorenreizen naar het buitenland. Stel uw reisvraag via het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord terug! Via Veenstra Reizen kunt u ieder soort touringcar of bus huren in Rotterdam.

Wilt u een dubbeldekker huren of bent u gebaat bij meerdere touringcars? Wees gerust, want ook grotere groepen kunnen hier terecht! Gezien wij over een eigen wagenpark beschikken, kunnen praktisch alle reizen georganiseerd worden. Vul het contactformulier vandaag nog in en ontvang uw offerte op maat al binnen 24 uur. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Veenstra Reizen is een touroperator met een eigen reisbureau gespecialiseerd in busreizen binnen Europa. Als touroperator organiseren wij diverse dagtochten, luxe busreizenschoolreizenexcursie & themareizen, vliegreizen en personeelsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is sinds 1928 touroperator en al bijna een eeuw de partner voor al uw busreizen.

Waarom Veenstra Reizen
 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete reizen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle reizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan hun busreis. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat uw reis een succes wordt. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Prijzen touringcar huren bij een touringcarbedrijf in Rotterdam

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips bij een busreis vanuit Rotterdam

 • Plan de busreis bij touringcarbedrijf Rotterdam in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
 • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen bij touringcarbedrijf Rotterdam
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij touringcarbedrijf Rotterdam
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij touringcarbedrijf Rotterdam weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Rotterdam kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

 • Toilet
 • Airconditioning
 • DVD- en audioapparatuur
 • Warme- en koude drankenfaciliteit
 • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
 • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij een touringcarbedrijf in Rotterdam

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcarbedrijf Rotterdam

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef