Touringcarbedrijf Nijmegen

Touringcar huren Nijmegen

Zoekt u een touringcarbedrijf in Nijmegen? Wij zijn de specialist op het gebied van groepsreizen. Vraag hier gratis een offerte aan om een van onze touringcars te huren.

Touringcarbedrijf Nijmegen onderscheidt zich door persoonlijk en direct contact. Daarnaast hebben we een enthousiast en vakkundig team dat u graag helpt bij het organiseren van uw busreis. Dankzij de ruime ervaring in de touringcarbranche is er voor iedere wens een aanbod te vinden. Als touringcarbedrijf richten wij ons op de regio Nijmegen, aangezien maatwerk onze standaard is. Bij uw vervoersvraag zoeken wij een passende oplossing, als bedrijf zijn wij een geboren teamspeler!

De specialist in busverhuur in Nijmegen, al meer dan 90 jaar

Veenstra Reizen heeft bijna 100 jaar ervaring en is dan ook de onbetwiste expert op het gebied van busreizen! Wij organiseren groepsreizen in alle groottes, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan dagreisjes, personeelsuitjes en dagexcursies in het binnenland. Aan de andere kant zijn meerdaagse seniorenreizen en schoolreizen naar het buitenland ook een mogelijkheid. Stel uw vraag via het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord terug! Via deze site kunt u ieder soort touringcar of bus huren in Nijmegen.

Ook grotere groepen kunnen bij ons terecht! Voor deze reizen hebben we dubbeldekkers of meerdere touringcars te huur. Omdat Veenstra Reizen de beschikking heeft over een eigen wagenpark, kunnen wij praktisch iedere busreis organiseren. Vul het contactformulier vandaag nog in en ontvang uw offerte op maat al binnen 24 uur. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Nijmegen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij touringcarbedrijf Nijmegen

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcarbedrijf Nijmegen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef