Het touringcarbedrijf in Flevoland

Busverhuur Veenstra Reizen

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

Zoekt u een touringcarbedrijf in Flevoland? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Hierbij kunt u denken aan een reguliere touringcar en een verlengde touringbus, maar ook een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus. Wij organiseren de meest uiteenlopende busreizen en dagtochten voor jong en oud. Als u een touringcar met chauffeur in de regio Flevoland zoekt, dan helpen wij u graag op weg!

Al meer dan 90 jaar ervaring met busreizen met het touringcarbedrijf uit Flevoland

Veenstra Reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring met de organisatie van busreizen in binnen- en buitenland. Als touringcarbedrijf in Flevoland organiseren wij dagreizen, bedrijfsuitjes en excursiereizen voor onze klanten. Maar denk bijvoorbeeld ook aan schoolreisjes, seniorenreizen en studentenreizen! Wij zijn de maatschappij bij uitstek om een touringcar of bus te huren.

Heeft u een verlengde touringcar, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere bussen nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Tijdens uw reis kunnen we tevens de koffie, de lunch en eventuele diner stops onderweg organiseren. Graag stellen we uw busreis op maat samen, voor die onvergetelijke dagtocht of meerdaagse busreis!

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Flevoland kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcarbedrijf Flevoland

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef