Touringcar huren in Winschoten en omgeving

Touringcar huren Winschoten

Comfortabel op reis: veilig & vertrouwd een bus huren

Een touringcar huren in Winschoten voor een dagtocht of meerdaagse reis? Voor dit en meer bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Wij verhuren al bijna 100 jaar bussen in het noorden van Nederland. Daarom kunt u voor praktisch iedere reis een touringcar huren vanuit Winschoten. Denk bijvoorbeeld aan een dubbeldekker bus of zelfs een rolstoelbus voor invaliden en ouderen. Alle busreizen worden overigens volledig op maat georganiseerd, voor kleine en voor grote groepen. Stuurt u uw aanvraag vandaag nog naar ons op? Dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

Grote & kleine groepsreizen met luxe touringcars

Uw groepsreis vanuit Winschoten boekt u veilig bij Veenstra Reizen. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht, van jong tot oud! Denk aan schoolreizen voor het lager en voortgezet onderwijs, maar ook bijvoorbeeld aan seniorenreizen. Via het contactformulier neemt u eenvoudig contact met ons op, we informeren u graag over alle mogelijkheden. Wij streven ernaar om uw reisvraag binnen 12 uur te beantwoorden!

Ook als u met een grote groep reist, staat Veenstra Reizen voor u klaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere touringcars te huren in Winschoten. Of misschien kiest u liever voor een van onze verlengde bussen en dubbeldekkers? Deze zijn bij uitstek geschikt voor het vervoeren van grote groepen mensen. In overleg stellen we graag de busreis samen die u voor ogen heeft! Verstuur uw online aanvraag en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren Winschoten

De prijs van een touringcar hangt af van een aantal factoren. Zo is de duur van uw busreis van belang, maar ook de grootte van de groep. Tevens heeft iedere klant zijn eigen speciale wensen met betrekking tot de busreis en de bestemming(en). Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan waarbij u al deze wensen kunt aangeven! Op basis hiervan krijgt u binnen 24 uur een reactie, inclusief de prijs van uw reis.

Een aantal tips voor de planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de touringcars / bussen

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Winschoten kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus huren Winschoten

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef