Touringcar huren Schiphol

Touringcar huren Sneek

Vertrouwd een touringcar huren bij Schiphol voor een busreis vanaf of naar Amsterdam Airport? Veenstra Reizen organiseert met meer dan 90 jaar ervaring graag uw busreis! Zowel voor grote als kleine groepen kunt u een touringcar huren bij Schiphol in de buurt. Naast de standaard bussen is er ook een dubbeldekker bus verkrijgbaar. Deze biedt uitkomst wanneer er vele passagiers tegelijkertijd vervoerd moeten worden. Voor ouderen en invaliden is er tevens een rolstoelbus met lift beschikbaar.

Bel ons vandaag nog of neem contact op via onderstaand formulier! Wij versturen u binnen 24 uur een offerte op maat.

Schiphol touringcar met chauffeur voordelig boeken

Veenstra Reizen beschikt over vele soorten groepsvervoer, van compacte pendelbussen tot volledige touringcars met bagageruimte. Om deze reden vinden we altijd de juiste oplossing voor uw dagtocht of meerdaagse busreis. Heeft u aanvullende reiswensen met betrekking tot overnachtingen of het reserveren van eetgelegenheden? Dan helpen wij u ook graag bij de organisatie hiervan.

Voor hoge aantallen passagiers is het mogelijk om meerdere touringcars tegelijk te huren in Schiphol. Veelal bieden de verlengde en verhoogde bussen hierbij uitkomst. Voor Veenstra Reizen is er eigenlijk geen groep te groot! Al bijna 100 jaar organiseren wij stedentrips, wintersportreizen en schoolreisjes vanuit heel Nederland. Geef nu uw reiswensen door via het contactformulier, dan nemen wij binnen 12 uur contact op met een voordelig aanbod op maat.

Huurprijs van uw touringcar in Schiphol

Een dagje naar het pretpark of een meerdaagse stedentrip naar Amsterdam? Dit is een voorbeeld van twee busreizen die erg ver uit elkaar liggen. De grootte van de groep en de duur van een reis zijn dan ook de belangrijkste pijlers voor de prijs. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in, dan sturen wij u een scherpe offerte voor de touringcar die bij u past.

Handige tips bij het huren van een touringcar!

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Onze faciliteiten voor optimaal reiscomfort

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Schiphol kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering touringcars, vertrouwd en veilig op reis

U kunt een touringcar huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef