Touringcar huren in Haarlem bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Een bus of touringcar huren in Haarlem, dat doet u bij uw busverhuur Veenstra Reizen! Ons touringcarbedrijf bestaat al bijna 100 jaar en daarom zijn georganiseerde busreizen onze specialiteit. U kunt elk soort touringcar in Haarlem huren, van een rolstoelbus met liftfunctie tot een luxe touringcar met vergadertafel. Veenstra Reizen is de partner bij uitstek om een touringcar met gecertificeerde chauffeur te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een dagtochtje naar een stad in Nederland, of zelfs een meerdaagse busvakantie naar het buitenland.

Bus huren Haarlem, van dagtocht tot busvakantie

Een busreis naar het buitenland boeken of gewoon een dagje op pad vanuit Haarlem? Beide reizen zijn voordelig bij ons te boeken! Onze busverhuur is namelijk niet beperkt tot Nederland. Kortom; alle busreizen zijn te realiseren, van een korte dagtocht tot een busvakantie naar een zonnige bestemming! Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor een bus of touringcar in Haarlem en omstreken.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Haarlem kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcar huren Haarlem

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef