Bus huren Flevoland?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek het voordeel van Veenstra Reizen!

TOURINGCAR HUREN IN FLEVOLAND

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

Veenstra Reizen is dé specialist om een touringcar te huren in Flevoland! Denk bijvoorbeeld aan een verlengde touringbus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus. Zoekt u een touringcar met chauffeur in de regio Flevoland voor een dagtocht of een meerdaagse busreis? Dan zijn wij de busmaatschappij voor u en we helpen u graag op weg.

Klik dan hier om een offerte aan te vragen voor uw groepsreis.

Touringcar huren Flevoland

Meer dan 90 jaar ervaring met busreizen

Veenstra Reizen organiseert al bijna 100 jaar busreizen in binnen- en buitenland. Denk aan dagtochten, bedrijfsuitjes en excursiereizen maar ook bijvoorbeeld aan schoolreisjes, seniorenreizen en studentenreizen! Wij zijn dan ook de busverhuur bij uitstek om een touringcar te huren in Flevoland en omstreken.

Heeft u een verlengde bus, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere touringcars nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Op aanvraag verzorgen wij ook de koffie, de lunch en eventuele diner stops onderweg. Graag organiseert Veenstra Reizen uw busreis op maat, voor een onvergetelijke dagtocht of meerdaagse reis!

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!