Veilig touringcar huren Eemshaven en omgeving

Touringcar huren Eemshaven

Comfortabel en vertrouwd op reis in binnen- en buitenland

Als u een touringcar wilt huren in Eemshaven dan kunt u altijd bij Veenstra Reizen terecht! Van dagtochten tot meerdaagse busreizen, alles is mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Met meer dan 90 jaar ervaring gaat u altijd met een veilig en vertrouwd gevoel op reis. Zowel jongeren als ouderen kunnen hier een touringcar huren vanuit Eemshaven. U kiest namelijk uit een breed scala bussen, van een dubbeldekker tot een rolstoelbus. Stuur uw aanvraag vandaag nog op via onderstaand formulier! Wij zorgen dat u binnen 24 uur een offerte op maat ontvangt.

Een touringcar huren in Eemshaven voor groepen

Of u nu een grote of een kleine groep heeft, beide zijn welkom bij Veenstra Reizen! Dat komt doordat ons wagenpark bestaat uit bussen van verschillende groottes. Van de kleinere pendelbussen tot grote, verlengde touringcars. Dankzij de jarenlange ervaring zijn we tevens bekend met een grote variatie aan busreizen. Denk bijvoorbeeld aan schoolreisjes, studentenreizen, wintersportreizen, seniorenreizen en excursiesreizen. Vul het contactformulier in om contact op te nemen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Het maakt niet uit hoe groot uw groep is, want Veenstra Reizen heeft overal een oplossing voor. Uiteraard is het mogelijk om meerdere touringcars tegelijk te huren in Eemshaven. Verlengde bussen en dubbeldekkers zijn eveneens beschikbaar. Deze zijn bij uitstek geschikt om grote groepen mensen van A naar B te vervoeren. Graag ontvangen wij uw wensen via onderstaand contactformulier. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat van ons terug. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen van touringcarverhuur

Iedere klant heeft zijn eigen wensen. Op deze manier onderscheiden busreizen zich dan ook altijd van elkaar. De reisduur is bijvoorbeeld een belangrijke factor: betreft het een dagreis of bent u een weekje weg? De grootte van de groep is daarnaast ook van invloed op de prijs. Is een pendelbus voldoende of moeten we twee dubbeldekkers voor u reserveren? Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Als u al uw wensen invult, dan zorgen wij dat u binnen 12 uur een offerte op maat ontvangt!

Tips & planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de touringcars / bussen

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Eemshaven kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef