Voordelig een touringcar huren Den Haag

Touringcar huren Den Haag

Een touringcar huren Den Haag, daarvoor bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! U kunt voor praktisch iedere reis een touringcar huren in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan gezellige dagtochten en groepsreizen voor grote en kleine groepen. Als touringcarbedrijf staan wij zowel voor bedrijven als particulieren klaar in Den Haag en omgeving. Omdat er een groot wagenpark paraat staat is eigenlijk iedere busreis de realiseren. U heeft namelijk de keuze uit verschillende soorten bussen, zoals de dubbeldekker bus voor grote groepen en een rolstoelbus voor ouderen.

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is de twee na grootste gemeente van Nederland. Amsterdam betreft de hoofdstad van Nederland, echter lijkt de stad Den Haag in veel opzichten de hoofdstad. De stad Den Haag is namelijk het politiekcentrum van Nederland. Als touringcarbedrijf in Den Haag hebben we de beschikking over bijna 100 jaar ervaring in de touringcarbranche. De stad Den Haag ontstond in de middeleeuwen rond de Hofvijver en het Binnenhof en is sinds de 19e eeuw een internationaal toeristenoord. Als touringcarbedrijf in Den Haag verzorgen wij dan ook veel personenvervoer voor toeristen in Zuid-Holland. De stad beschikt over twee badplaatsen, namelijk Scheveningen en Kijkduin. Scheveningen heeft een regionale haven en was vroeger een vissersdorp. Sinds 2015 vormt Den Haag samen met andere gemeenten de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. In Den Haag zijn ook twee internationaal kunstmusea gevestigd, dit zijn het Mauritshuis en het Kunstmuseum Den Haag.

Neem contact op via onderstaand formulier en wij versturen u binnen 24 uur een offerte op maat om een touringcar uit Den Haag te huren.

Bussen en touringcars in Den Haag voor de beste prijs

Wilt u een touringcar huren uit Den Haag voor een grote of een kleine groep? Uiteraard heeft Veenstra Reizen voor beide wensen een passende oplossing. Er is namelijk een grote variatie aan bussen en touringcars beschikbaar, zowel voor dagreizen als meerdaagse reizen. Heeft u aanvullende wensen zoals het boeken van een overnachting of het organiseren van een lunch? Schroom dan niet om hier naar te vragen! Onze werknemers zijn experts op het gebied van reisorganisatie, dankzij de jarenlange ervaring met reizen in binnen- en buitenland.

Veenstra Reizen organiseert al bijna 100 jaar busreizen, van schoolreisjes in Nederland tot busvakanties door heel Europa. Met deze ervaring helpen we u graag op weg naar uw plek van bestemming. Geef uw reisgegevens door via het contactformulier, dan nemen wij binnen 12 uur contact op over de mogelijkheden om een touringcar uit Den Haag te huren.

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

De specialist in busreizen, al bijna een eeuw bij Veenstra Reizen als touroperator en touringcarbedrijf in Den Haag en omgeving

Met bijna 100 jaar ervaring is Veenstra Reizen de onbetwiste expert op het gebied van een touringcar huren uit Den Haag! Wij zijn in staat om groepsreizen in alle formaten te organiseren, voor bedrijven en particulieren. Denk bijvoorbeeld aan dagreisjes, excursies en bedrijfsuitjes in het binnenland. Maar ook aan meerdaagse schoolreizen en seniorenreizen naar het buitenland. Stel uw reisvraag via het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord terug! Via Veenstra Reizen kunt u ieder soort touringcar of bus huren in Den Haag.

Wat is de huurprijs van een touringcar huren uit Den Haag?

U snapt vast dat een dagje weg en een meerdaagse vakantie niet met elkaar te vergelijken zijn. De groepsgrootte en de reisduur zijn dan ook van belang om de prijs in te schatten. Vul het formulier hieronder dus zo volledig mogelijk in, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een scherpe offerte toe.

Belangrijke tips bij de planning van uw reis bij een touringcarbedrijf in Den Haag
 • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
 • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
 • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
 • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!
Waarom Veenstra Reizen
 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete reizen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle reizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan hun busreis. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat uw reis een succes wordt. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Onze faciliteiten voor optimaal reiscomfort

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Den Haag kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

 • Toilet
 • Airconditioning
 • DVD- en audioapparatuur
 • Warme- en koude drankenfaciliteit
 • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
 • Luchtvering

Volledig verzorgde groepsreis Den Haag

Een volledige verzorgde groepsreis Den Haag betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze schoolreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een groepsreis naar Den Haag is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een groepsreis naar Den Haag!

Programma van uw groepsreis Den Haag

3-daagse groepsreis Den Haag

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis Den Haag. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Den Haag
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats naar Den Haag voor een rondleiding bij het Nationaal Monument Oranjehotel. Vervolgens heeft u nog vrije tijd in Den Haag. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 Vrije besteding Den Haag
We kunnen tijdens de schoolreis diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een dag naar Zeeland waar u een rondleiding bij het Delta Park kunt doen of een bezoek aan TU Delft. Voor iedereen die wel eens achter de schermen wil kijken van de TU Delft is er nu de backstage tour, hierin bezoekt u als groep onder leiding van een student, allerlei spectaculaire labs en onderzoeksfaciliteiten op de campus. Van enorme waterbakken en geluidsabsorberende ruimtes tot grote drukke werkplaatsen waar voertuigen worden ontwikkeld voor o.a. het Nuon Solar Team (NUNA) en het HPT (Human Power Team), de snelste fiets ter wereld. Tijdens de tour zullen 5 à 6 bijzondere locaties worden bezocht, afhankelijk van beschikbaarheid en interesse van de groep. De schoolreis biedt vele verrassende mogelijkheden.

Dag 3 Terugreis Den Haag
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van de accommodatie en gaan we vervolgens naar pretpark Duinrell. Aan het einde van de dag vertrekken we retour naar de school en komt er een eind aan uw groepsreis.

Team Veenstra Reizen

De begeleiding die u kunt verwachten bij het samenstellen van een busreis uit Den Haag wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact, het team waar u mee te maken heeft bestaat uit:

Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
Klaas Veenstra: Sales & busverhuur
Kim Kooistra: Busverhuur
Joop Storm: Planning
Bettie MulderGroepsreizen & marketing
Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
Iekje Bouma: Reisbureau
Natascha Buwalda: Financiële administratie

Certificering bus & touringcar bij een touringcar huren in Den Haag

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Veenstra Reizen is ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een busreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een touringcar huren uit Den Haag waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef