Studentenreis Berlijn

Ooit werden de twee stadsdelen van Berlijn gescheiden door ‘De Muur’. Die muur heeft tegenwoordig geen functie meer, maar bestaat nog wel als een wrange herinnering. Checkpoint Charlie en de Brandenburger Tor, vroeger onbereikbaar, zijn nu veel bezochte plaatsen. Berlijn verandert, Berlijn past zich aan de nieuwe situatie aan, maar vooral Berlijn leeft. Dit is vooral te merken op en om de beroemde Kurfürstendamm. Cafés, nachtclubs, bars en winkels zijn er in overvloed. Berlijn betekent cultuur! De talloze musea herbergen enorme collecties van de antieke wereld tot de moderne schilderkunst. Ook zijn er tientallen theaters met allerhande voorstellingen.

Het historische hart van Berlijn ligt rond de brede avenue Unter den Linden, met statige neoklassieke en barokke gebouwen. Winkelen kun je overal in Berlijn. Op de Kurfürstendamm vind je de winkels van de internationale couturiers. Het uitgaansleven staat in Berlijn op een hoog peil. Kortom; lekker eten, uitgaan, overnachten en winkelen is een belevenis in deze heerlijke stad.

Berlijn
Hostel

In Berlijn zijn talloze hostels te vinden. Een aantal daarvan zijn geschikt voor grote groepen. Met onze partners en kennis ter plaatse selecteren wij voor je een passend hostel gelegen in Berlijn.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen