Studentenreis Krakau, Polen

Ben jij diegene die dit jaar een studentenreis moet organiseren? En ben je opzoek naar vervoer of een compleet verzorgde studentenreis naar Krakau. Dan ben je bij Veenstra Reizen aan het juiste adres.

Krakau een stad met ruim 760.000 inwoners is na Warchau de grootste stad van Polen. Krakau wordt door velen als één van de mooie steden van Europa beschouwd. Met een prachtig historische centrum wat nog compleet intact is omdat het door de oorlogen wonderbaarlijk genoeg onbeschadigd is gebleven. Tijdens een bezoek aan krakau zijn er een aantal bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen. De meest tot verbeelding sprekende bezienswaardigheid is het koninklijk kasteel van Wawel, dat prachtig mooi boven de rivier de Wisla uit torent.

Gratis offerte aanvragen voor uw groep

Uitgaan in het historische centrum

Een stad met volop uitgaansmogelijkheden! In de vele kelders van de historische binnenstad van Krakau vind je vele kroegjes en discotheken. Maar naast het spectaculair uitgaanscentrum van Krakau is er tijdens de studentenreis veel meer te beleven. Hieronder hebben wij alvast een aantal excursies voor de studentenvereniging op een rijtje gezet.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de studentenreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden studentenreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze studentenreizen:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Onze studentenreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Benieuwd naar onze aanpak?

Bezoek Auschwitz Birkenau

Ongeveer 70 km vanaf Krakau vindt je de plaats Auschwitz (Pools: Osiecim). De gruwelijkheden die hier zijn gebeurd tijdens de tweede wereldoorlog door nazi Duitsland zijn verschrikkelijk. Auschwitz was een verzameling  van concentratie- en vernietigingskampen waar meer dan anderhalf miljoen Joden en zigeuners uit heel Europa naartoe zijn gedeporteerd. Het grootste deel van deze mensen zijn in de gaskamers om het leven gekomen. Dit is een indrukwekkend bezoek wat u niet snel weer zult vergeten.

Wieliczka zoutmijn

Met deze excursie gaat u maar liefst 140 meter onder de grond. Door middel van 489 treden kom je aan bij één van werelds oudste zoutmijnen ter wereld. Wat u daarna aantreft is prachtig mooi, door de eeuwen heen ontwikkelden mijnwerkers een traditie van snijwerk sculpturen uit steenzout. u ziet hele ondergrondse kerken, altaren en tientallen levens grote standbeelden al het snijwerk, standbeelden en mijnbouw gereedschap is gemaakt van zout. Maar ook het ondergrondse meer is een prachtig gezicht. Wanneer u alles heeft bekeken gaat u met de lift in 45 seconden terug naar naar het daglicht.

Accommodaties

Kamer-Atlantis-Hostel

Hostel Atlantis

Dit hostel grenst aan de oude binnenstad van Krakau op slechts 700 meter van het hostel vindt u het kasteel van Wawel en op 350 meter afstand ben je al in het oude centrum van Krakow waar je alle kroegjes, restaurants en winkels vind.

Het hostel beschikt over 100 bedden in kamer groottes van 2 t/m 10 bedden. De kamers zijn levendig ingericht en voorzien van verwarming, badkamer gedeeld of prive en kluisjes. Verder beschikt het hostel over een gemeenschappelijke ruimte met keuken, bar, 24 uur receptie en gratis wifi.

Verzekeringen

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Onze aanpak

Van wens tot studentenreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw studentenreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw studentenreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een studentenreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een studentenreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de studentenreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen