Een spannend bedrijfsuitje boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsuitje actief Friesland

Natuurlijk kunt u online ook een spannend bedrijfsuitje uitkiezen bij Veenstra Reizen! We hebben alle spannende bedrijfsuitjes hieronder dan ook bij elkaar verzameld, zodat u niet verder hoeft te zoeken. Het fijne van onze reizen is dat deze altijd inclusief busvervoer verzorgd worden. Zo weet u zeker dat het personeel gezamenlijk op de plek van bestemming aankomt en veilig van A naar B reist.

We hebben een uiteenlopend aanbod bedrijfsuitjes voor u samengesteld, waarvoor u hieronder eenvoudig een offerte aanvraagt. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar Holland zingt Hazes of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes? Bezoek dan de musical Soldaat van Oranje of Holiday on Ice. Bovendien is het mogelijk om meerdaagse personeelsreizen te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een spannend bedrijfsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. Als u een spannend bedrijfsuitje heeft gevonden, dan klikt u erop om alle details en mogelijkheden te bekijken. Voldoen deze aan uw verwachtingen? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Bedrijfsuitjes met Veenstra Reizen

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens een spannend bedrijfsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een spannend bedrijfsuitje volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan een spannend bedrijfsuitje bij Veenstra Reizen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij een spannend bedrijfsuitje heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele bedrijfsuitje bij ons
  • Heeft u meerdere bedrijfsuitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een spannend bedrijfsuitje inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een bedrijfsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een spannend bedrijfsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in bedrijfsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Voorbeeldprogramma van een spannend bedrijfsuitje

Spannend bedrijfsuitje in Overijssel

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een spannend bedrijfsuitje in Overijssel. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dagprogramma tuk tuk tour Vechtdal

We vertrekken rond 11.00 uur vanaf uw opstapplaats richting Rheeze. Onderweg krijgt u een lunchpakket. Bij aankomst op de locatie wordt u onder het genot van een kopje koffie of thee verteld wat u allemaal te wachten staat. We starten met een proefrondje op ons testparcours die uiteraard door elke bestuurder wordt afgelegd. Daarna gaat u bewapend met routekaart aan het tukken. U volgt de route via prachtige weggetjes, langs uitgestrekte weilanden en door de mooiste bossen. Tijdens deze twee uur durende Tuk tuk tour door het Vechtdal komt u langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Onderweg zijn er verschillende mooie stops waar u optioneel eten/drinken kunt. Ook kunt u zelf een hapje of drankje meenemen voor onderweg, hiervoor hebben wij picknickmanden achterop de Tuk Tuk`s geplaatst. Na deze actieve middag vertrekken we per touringcar richting Landgoed Schuilenburg waar de BBQ wordt aangestoken of het buffet voor u klaar staat. Op deze bijzondere en historische locatie kunt u onder het genot van een hapje en drankje de dag fijn met elkaar afsluiten. Na afloop brengt de touringcar u terug naar de opstapplaats.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle bedrijfsuitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat een spannend bedrijfsuitje een succes wordt. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor een spannend bedrijfsuitje om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een spannend bedrijfsuitje. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Actief bedrijfsuitje met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef