Seniorenreis Saarland

De seniorenreis naar Saarland betreft een reis die is aangepast aan personen die goed ter been zijn. Op deze reis gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en graag deelneemt aan een gevarieerd excursieprogramma.

In de Driehoek Duitsland – Frankrijk – Luxemburg ligt de kleinste deelstaat Saarland. Direct aan de rivier de Saar en aan de Franse grens biedt het haar bezoekers een boeiend spel van contrasten met een geheel eigen charme. Saarlouis heeft zijn stervormige, nog gedeeltelijk behouden gebleven aan Lodewijk de XIV. Dit complex werd gebouwd op basis van de ontwerpen van Vauban, de beroemdste vestingbouwmeester uit zijn tijd. Tegenwoordig kan in de gerestaureerde gewelven van de kazematten, die een halve eeuw later door de Pruisen gebouwd werden, in verschillende restaurants gegeten worden.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde seniorenreis naar Saarland

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde seniorenreis naar Saarland te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze seniorenreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de seniorenreis Saarland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een seniorenreis Saarland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze seniorenreizen:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Een seniorenreis Saarland is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een seniorenreis naar Saarland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw seniorenreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een seniorenreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een seniorenreis Saarland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw seniorenreis Saarland

5-daagse seniorenreis Saarland

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse seniorenreis naar Saarland. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis – Maastricht
We rijden eerst naar Maastricht, hier heeft u enkele uren vrije tijd om het centrum van Maastricht te bekijken of eventueel de St. Pietersgrotten. ’s Avonds komen we in ons hotel aan waar we het diner gebruiken.

Dag 2 Saarlouis
Halverwege de ochtend gaan we naar het centrum van Saarlouis, waar u alvast even kunt rondkijken en heerlijk kunt lunchen in de gewelven van de Kazematten. In het begin van de middag maken we o.l.v. een gids een stadswandeling door de vestingstad Saarlouis.

Dag 3 Metz
vandaag bezoeken we de tuin en lichtstad Metz. Deze prachtige stad heeft een rijk gevarieerd cultureel erfgoed en is met zijn vele verrassende en verscholen routes door het centrum en langs de oude muren een waar paradijs voor wandelaars. Metz heeft talrijke bezienswaardigheden, waaronder één van de hoogste gotische kathedralen ter wereld, en een erfgoed dat geschiedenis en moderne kust combineert. We gaan in Metz eerst de kathedraal bezichtigen. Daarna heeft u optimaal tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of te gaan shoppen.

Dag 4 Saarburg
’s Ochtends gaan we aan boord voor een rondvaart over de rivier de Saar richting Saarschleiffe. Vanaf de boot heeft u een prachtig uitzicht op de bergen met zijn vele wijnakkers. In Saarschleiffe staat de touringcar weer voor u klaar welke u naar Saarburg brengt. Zeer toeristisch in Saarburg zijn de watervallen midden in de stad. Vanaf de vele terrasjes kijkt u uit over deze watervallen. Daarnaast zijn de vele kastelen aan de rand van het centrum ook zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Dag 5 Terugreis
Na het ontbijt nemen we afscheid van ons gastvrije hotel. Met onderweg enkele stops sluiten we deze seniorenreis af met een heerlijk afscheidsdiner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw seniorenreis Saarland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw seniorenreis.

Foto album

Extra informatie

  • Vrije tijd in Maastricht
  • Stadswandeling o.l.v. een gids door de vestingstad Saarlouis
  • Bezichtiging van de kathedraal in Metz
  • Rondvaart over de rivier de Saar richting Saarschleiffe

U verblijft in een middenklasse hotel, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot seniorenreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw seniorenreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw seniorenreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een seniorenreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de seniorenreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef