Schoolschaatsen Kardinge Groningen

Schoolschaatsen Schoolschaatsen met de bus van Veenstra Reizen Schaatsen met Veenstra Reizen

In samenwerking met Sportcentrum Kardinge verzorgt Veenstra Reizen het vervoer rondom schoolschaatsen. Schoolschaatsen is een leuk alternatief voor de standaard gymlessen en staat garant voor een actief schooluitje!

Schaatsschool Kardinge organiseert in het schaatsseizoen schoolschaatsen voor leerlingen van het basisonderwijs. Scholen die zich aanmelden kunnen kiezen uit een drieweekse schaats- of ijshockeycursus, een eenmalige schaats- of ijshockeyles of een keer vrijschaatsen op de 400-meterbaan. De lessen worden verzorgd door ervaren schaatsinstructeurs van de schaatsschool.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een busreis naar het schoolschaatsen in Kardinge

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde busreis naar Kardinge te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het schoolschaatsen in Kardinge
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolschaatsen in Kardinge volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een busreis naar het schoolschaatsen in Kardinge inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een busreis tijdens het schoolschaatsen in Kardinge hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een busreis tijdens het schoolschaatsen in Kardinge regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolschaatsen in Kardinge

Het programma van het schoolschaatsen in Kardinge is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Kardinge rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 12.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
Niet inbegrepen
  • Schaatsles

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef