Schoolschaatsen Elfstedenhal

Schoolschaatsen Schoolschaatsen met de bus van Veenstra Reizen Schaatsen met Veenstra Reizen

In samenwerking met de Elfstedenhal verzorgt Veenstra Reizen het vervoer rondom schoolschaatsen. Een van de leukste en actiefste schoolreisjes in Friesland! De Elfstedenhal is de spiksplinternieuwe ijshal van Leeuwarden. De hal beschikt over een 400-meterbaan, een 30×60 shorttrackbaan en een ijshockeybaan. Alle amateursporten op ijs kunnen beoefend worden in de hal. Naast de vele sportclubs wordt het ijs ook gebruik om Frieslands bekendste hobby te beoefenen. ‘Reedride’ kan dagelijks in de Elfstedenhal. Voor jong en oud is het mogelijk om de slag te pakken te krijgen. Heeft u nog moeite met schaatsen? Daarvoor kunt u op les bij Schaatsschool 11S. U leert hier op je eigen tempo het schaatsen onder de knie te krijgen. Het schoolschaatsen is op dinsdag en woensdag van 09.00 tot 12.45 uur en op vrijdag van 09.00 tot 14.45 uur.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een busreis naar het schoolschaatsen in de Elfstedenhal

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde busreis naar het schoolschaatsen in de Elfstedenhal te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het schoolschaatsen in de Elfstedenhal
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolschaatsen in de Elfstedenhal volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een busreis naar het schoolschaatsen in de Elfstedenhal inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een busreis tijdens het schoolschaatsen in de Elfstedenhal hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een busreis tijdens het schoolschaatsen in de Elfstedenhal regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolschaatsen in de Elfstedenhal

Het programma van het schoolschaatsen in de Elfstedenhal is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting de Elfstedenhal rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 12.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
Niet inbegrepen
  • Schaatsles

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef