Schoolsport Kardinge: uw sportdag in Groningen

In samenwerking met Sportcentrum Kardinge verzorgt Veenstra Reizen het vervoer rondom schoolsport. Een school sportdag kunt u naar eigen inzicht invullen, omdat bijna alle sporten te beoefenen zijn bij Sportcentrum Kardinge. Het is de ideale locatie voor een sportieve, eendaagse schoolreis in Noord-Nederland.

Mogelijke sporten in sportcentrum Kardinge

Samen met de hele klas of met de hele school sporten tijdens uw schoolreisje? Dat kan bij sportcentrum Kardinge. Dankzij de unieke ligging is het sportcentrum bij uitstek geschikt voor sportdagen. Door de multifunctionele mogelijkheden van het sportcentrum en de natuurlijke omgeving kan zowel buiten als binnen gesport worden. U kunt hier zwemmen, tennissen, squashen, dansen en yoga, zaal- en vechtsporten beoefenen.

Van oktober tot en met maart zijn de ijsbanen beschikbaar voor schaatsen, ijshockey en curling. De 400m ijsbaan en de ijshockeyhal zijn van april tot en met september naar eigen wens te gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een megastormbaan, springkussenspektakel, atletiek- of trampolinehal. Kies voor een zelf samengestelde sportcarroussel of ga voor clinics met professionele begeleiding.

v.a.  € 3,- p.p

– Terug naar alle schoolreizen

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Vervoer

Exclusief:

  • Sportarrangement
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen