Schoolreis Wenen, Oostenrijk

Een schoolreis naar Wenen is zeer indrukwekkend! Wenen was ooit één van de machtigste steden in Europa, de Habsburgse heersers hebben zeker een belangrijke stempel gedrukt op de geschiedenis van deze Oostenrijkse hoofdstad. Ook was Wenen vroeger de poort naar het Oosten van Europa en met de val van het communisme heeft de stad deze rol weer opgepakt.

Wenen heeft als stad veel te bieden; prachtige paleizen en geweldige tuinen. Wenen is een meerdaags bezoek meer dan waard. De grote hoeveelheid hotels van eenvoudig tot super de luxe bieden voor iedere bezoeker de juiste accommodatie. De Spaanse rijschool met de Lippizaner paarden, Schloss Schönbrunn, het Prater, Sissi, Sachter Torte, Strauss, Mozart, Beethoven en Schubert. Wenen, één van de mooiste wereldsteden, woon- en werkstad van talloze beroemde componisten en het vroegere koningshuis. De stad van de muziek met tal van monumenten, paleizen, concertzalen en kerken die op loopafstand in het drukke centrum zijn te vinden. Maar u kunt er ook goed winkelen in de brede straten, genieten van een Sacher Torte in een van de vele konditoreien en plezier hebben in het beroemde reuzenrad op de permanente kermis. Wenen heeft genoeg in huis om er meer dan eens naar toe te gaan.

Programma van uw schoolreis

5-daagse schoolreis naar Wenen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Wenen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Wenen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Wenen
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke city tour, Grand Danube riviercruise of eventueel een bezoek aan het Leopold museum. Wenen biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Wenen – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad. En komt er een eind aan uw schoolreis Wenen.

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

  • Vienna Heurigen Express
  • House of Music
  • Leopold Museum
  • Belvedere Palace
  • City Tour
  • Schonbrunn Zoo
  • Sissi Tour
  • Grand Danube Riviercruise
  • Vienna Woods and Mayerling
  • Stephansdo
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen