Schoolreis Strasbourg, Frankrijk

Deze voormalige Duitse stad is een dynamische, moderne en kosmopolitische stad die zijn authentieke tradities heeft weten te behouden. Tijdens een schoolreis in Strasbourg vindt u dan ook vele bezienswaardigheden en musea.

De belangrijkste bezienswaardigheid van Strasbourg is de Notre Dame. De bouw begon in 1015, maar gedurende volgende eeuwen is de kathedraal verder uitgebreid en verfraaid. De Notre Dame heeft een beroemd middeleeuws astronomisch uurwerk (Horloge Astronomique) met bewegende beelden van de apostelen. Het uurwerk wordt iedere dag om 12.30 uur in werking gesteld. Door de ligging en de grootste binnenhaven van de Rijn, is Strasbourg ook een centrum van handel en economie. Dit wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van het Europees Parlement, de Europese Raad en het Europese Hof van de mensenrechten.

Programma van uw schoolreis

4-daagse schoolreis naar Strasbourg

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Strasbourg. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Strasbourg 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding schoolreis Strasbourg
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een dag naar Europapark, boottocht over de Ill of eventueel een bezoek aan het Europees Parlement. Strasbourg biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 4 Terugreis Strasbourg – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze handelsstad. En komt er een eind aan uw schoolreis Strasbourg.

Schoolreis Strasbourg Frankrijk

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

  • Kathedraal Notre Dame
  • Petit France
  • Europees parlement
  • Boottocht over de Ill
  • Bezoek Europapark
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen