Schoolreis Krakow, Polen

Wie denkt dat Krakow een grauwe stad is, heeft het bij het verkeerde eind. Het is een sprookjesstad vol verhalen en mythen en een perfecte bestemming als schoolreis. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de Poolse stad vrijwel helemaal bespaard gebleven, waardoor de historische architectonische schatten nog overal te bewonderen zijn.

Krakow is zelfs aangewezen door Unesco als één van de belangrijkste historische steden ter wereld. U waant zich honderden jaren terug in de tijd als u wandelt langs de vele middeleeuwse poorten en stadswallen, oude kerken en prachtige gebouwen zoals het stadhuis en de okerkleurige gotische markthal Sukiennice. Bijna de hele oude stad is wandelgebied, zodat u hier ongestoord kunt slenteren. Centraal in de historische binnenstad ligt het levendige middeleeuwse marktplein Rynek Glówny met de beroemde Lakenhalle en vele gezellige cafés en restaurants. Dit marktplein is het grootste middeleeuwse stadsplein ter wereld.

Programma van uw schoolreis

5-daagse schoolreis naar Krakow

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Krakow. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Krakow
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Krakow
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, boottocht over de Wisla of eventueel een bezoek aan de Wieliczka zoutmijn. Krakow biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Krakow – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze sprookjesstad. En komt er een eind aan uw schoolreis Krakow.

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

  • Auschwitz-Birkenau Memorial
  • Wieliczka zoutmijn
  • Boottocht over de Wisla
  • Tyskie Brouwerij
  • Krakow op de fiets
  • Bezoek Schindler’s fabriek
  • Krakow ondergronds
  • Wawel Kasteel
  • Stadswandeling door Krakow
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen