Schoolreis Bohemen, Tsjechië

Het Boheems Paradijs is een prachtig natuurgebied voor een enerverende schoolreis! Het heeft namelijk grillige rotsformaties, hoge bergen en bijzondere rotsensteden. Het gebied strekt zich uit vanaf de rand van het Reuzengebergte tot aan de streek van Centraal-Bohemen en stond tot ver in de 19e eeuw bekend als Terra Felix: het gelukkige land.

Het Boheems Paradijs is de ultieme uitvalsbasis voor een actieve schoolreis naar Tsjechië. Bergbeklimmen, kletteren, abseilen, hiking en mountainbiken… het kan allemaal in een werkelijk adembenemende omgeving. Het is een gebied vol grote kastelen en een schitterende natuur. Met grillige rotsformaties, rotstorens en tal van wandel- en klimroutes. De rotssteden zijn een bijzondere bezienswaardigheid. De diepe, smalle gangen en holtes zijn mysterieus en een echte beleving. Ook bijzonder zijn de Prachovske rotsen. Een uitdagend klimgebied met typerende rechtopstaande rotsformaties. Kronkelende wandelpaden leiden langs talloze ruïnes zoals de beroemde Trosky burcht, gebouwd op twee kegelvormige toppen. De steden Jicin, met haar prachtige kasteel, en Turnov, bekend als vindplaats van edelstenen, zijn ook een bezoek waard. Net als de 744 meter hoge berg Kozákov. Beklim de loodrechte hellingen en geniet op de top van een geweldig uitzicht over kleine meertjes, ruïnes van kastelen en de betoverende natuur van het Boheems Paradijs.

Programma van uw schoolreis

5-daagse schoolreis naar Bohemen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Bohemen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Bohemen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Bohemen
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld hiking, klimmen & abseilen en mountainbiken. Bohemen biedt vele mogelijkheden op het gebied van een actieve schoolreis (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Bohemen – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van dit prachtige natuurgebied. En komt er een eind aan uw schoolreis Bohemen.

Schoolreis Bohemen Tsjechië
Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

  • Hiking
  • Klimmen & abseilen
  • Mountainbiken
  • Kanovaren
  • Raften
  • Vlotten bouwen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen