Schoolreis Rome, Italië

Als er ergens een brok geschiedenis en cultuur ligt te wachten, dan is het wel in Rome. Een uitgelezen kans om een culturele schoolreis naartoe te organiseren! Het is alsof de oude Romeinen hier weer tot leven komen. Zet enkele toppers op het programma en geniet verder vooral van de sfeer en de dynamiek van de stad!

De hoofdstad van Italië is één grote kunst- en cultuurtempel. Met misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende bezienswaardigheden ter wereld. Maar Rome is ook een opvallend moderne stad met leuke winkeltjes en hippe uitgaansgelegenheden. Bezienswaardigheden zoals Castel San Angelo, Vaticaanstad, het Forum Romanum, de Spaanse Trappen, de Trevi fontein en de Catacomben aan de Via Appia Antica zijn erg in trek en zou u eigenlijk wel moeten zien. U zult zich geen moment vervelen. Rome is beleven en herleven. Eenmaal Rome is voor altijd Rome!

Programma van uw schoolreis

6-daagse schoolreis naar Rome

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Rome. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 en 2 Busreis Nederland – Rome 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het begin van dag twee zullen we bij de accommodatie aankomen. In de middag gaan we naar het Colosseum.

Dag 3 en 4 Vrije besteding schoolreis Rome
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstour, bezoek aan de Sint-Pietersbasiliek of eventueel een bezoek aan één van de leuke musea. Rome biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 en 6 Terugreis Rome – Nederland
Na het ontbijt gaan we naar het Vaticaanse Musea. Na het bezoek aan het Vaticaanse Musea is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze indrukwekkende stad. In de ochtend van dag zes bent u weer in Nederland en komt er een eind aan uw schoolreis Rome.

Schoolreis Rome Italië
Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

Fietstour 
Capitolijnse Musea
Museum en Galerie Borghese
Vaticaanse Musea
Time elevator Rome
Barok Rome
De Sint-Pietersbasiliek
Pantheon
Catacomben van San Callisto
Colosseum

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen