Schoolreis Parijs, Frankrijk

Een schoolreis Parijs boeken voor uw school? Parijs is de stad van de mode, de gastronomie, bekende monumenten, bezienswaardigheden en nog veel meer. De stad laat zich moeilijk in woorden samenvatten. Of u er nu naar toe gaat voor een weekje erop uit of een langer verblijf, uw schoolreis Parijs is nooit saai! Parijs is met zo’n 12 miljoen inwoners in het hele stedelijke gebied de op een na grootste stad van West Europa. Samen met Londen, New York en Tokio wordt Parijs gezien als één van de vier grote wereldsteden.

Sfeerimpressie Parijs schoolreis

Het aanbod dat Parijs haar bezoekers biedt mag dan ook absoluut werelds genoemd worden. Musea, beroemde bezienswaardigheden, mode, top restaurants, winkels, theaters en een bruisend nachtleven met clubs en discotheken; Parijs heeft het allemaal! Pak de Parijse metro of de fiets naar de verschillende beroemde wijken en laat u verrassen door de verschillende charmes en de multiculturele diversiteit.

In combinatie met het ruime aanbod van hotels, is Parijs een ideale bestemming voor een fantastische schoolreis of excursie. Tot slot is een bezoek aan Disneyland Paris ook een echte aanrader tijdens uw schoolreis Parijs. Het park is met zijn sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes is goed voor topvermaak.

Programma van uw schoolreis

5-daagse schoolreis naar Parijs

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Parijs. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Parijs 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Parijs
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke stadstour, bezoek aan Disneyland Resort Paris of eventueel een bezoek aan één van de leuke musea. Parijs biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Parijs – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd voor au revoir van Parijs te nemen. En komt er een eind aan uw schoolreis Parijs.

Schoolreis Parijs Frankrijk

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

Arc de Triomphe
Cimetière du Père Lachaise
Eiffeltoren
Musée d’Orsay
Musée du Louvre
Ontdek de Catacomben van Parijs
Disneyland Resort Paris
Parc Astérix
Stadstour Parijs
Achter de schermen bij Roland Garros
Proef Saint Germain des Prés
Team Game

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen