Schoolreis Barcelona, Spanje

Dit is de ultieme schoolreis naar Spanje. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell met zijn kleurrijke bouwsels en Casa Mila en Casa Battlo, de prachtige stadsvilla’s die de genialiteit van Gaudí in al hun trots tonen. Maar Barcelona is bovenal een echte bestemming voor een onvergetelijke, leerzame én gezellige schoolreis

In Barcelona hoeft u zich nooit te vervelen, ook ‘s avonds niet. Port Olimpic, gebouwd voor de Olympische Spelen in 1992, is tegenwoordig hét uitgaanscentrum voor jong Barcelona. Aan de kade liggen vele restaurants en terrassen. Na een dagje veel te hebben gezien in de stad is dit een heerlijke plek om bij een zacht zeebriesje bij te komen op het terras van een tapas-restaurantje aan het water. Tegen middernacht gaan de tafels aan de kant en wordt er tot diep in de nacht gedanst. Barcelona, wat een heerlijke stad!

Programma van uw schoolreis

6-daagse schoolreis naar Barcelona

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Barcelona. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 en 2 Busreis Nederland – Barcelona 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het begin van dag twee zullen we bij de accommodatie aankomen. In de middag gaan we per bus een excursie Barcelona Highlights doen.

Dag 3 en 4 Vrije besteding schoolreis Barcelona
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, boottocht door de haven of eventueel een bezoek aan één van de leuke musea. Barcelona biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 en 6 Terugreis Barcelona – Nederland
Na het ontbijt is gaan we naar Camp Nou, het voetbalstadion van FC Barcelona voor een rondleiding. Na de rondleiding is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze indrukwekkende stad. In de ochtend van dag zes bent u weer in Nederland en komt er een eind aan uw schoolreis Barcelona.

Schoolreis Barcelona Spanje

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

  • Barcelona Highlights (bustour)
  • Bezoek het Catalaanse dorpje Figureras met o.a. het museum van Dali
  • Poble Espanyol, openluchtmuseum
  • Rondleiding in Caves Codorniu, één van de grootste wijnkelders van Europa
  • Boottocht door de haven
  • Rondleiding bij Torres wijngoed
  • Fietstour Totaal
  • Camp Nou
  • Picasso Museum
  • Parc Montjuï
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen