Een schoolreis organiseren, samen met Veenstra Reizen

Schoolreis organiseren

Laat uw schoolreis organiseren voor zowel grote als voor kleine groepen! Bij Veenstra Reizen bent u aan het juiste adres voor alle soorten schoolreizen, werkweken en schoolkampen. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen, zoals het boeken van een accommodatie, de excursies en het busvervoer. Met meer dan 90 jaar ervaring organiseren we uw schoolreis graag van A tot Z, in Nederland of in het buitenland.

Het is ook mogelijk om alleen de busreis bij ons te boeken. Dit betekent dat u voor praktisch iedere reis bij ons terecht kunt! Geef uw wensen aan via het contactformulier en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Schoolreis laten organiseren inclusief veilig busvervoer

Bij Veenstra Reizen kunt altijd een schoolreis bus inclusief gecertificeerde chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw reis is, want onze medewerkers brengen u werkelijk overal naartoe. De leraren en leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige busreis, zowel in Nederland als in bijvoorbeeld België of Frankrijk.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV, en de hoogste veiligheidseisen zijn altijd in acht genomen. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een schoolreis organiseert.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Een schoolreis in Nederland boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Nederland heeft vele populaire bestemmingen (zoals Den Haag, Rotterdam & Utrecht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om een schoolreis in Nederland naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis in Nederland!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis in Nederland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen in Nederland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan een schoolreis Nederland bij Veenstra Reizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen in Nederland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis in Nederland bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen in Nederland per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Voorbeeldprogramma van een schoolreis in Nederland (Maastricht)

4-daagse schoolreis in Nederland (Maastricht)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis in Nederland (Maastricht). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Maastricht
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Aan het begin van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding schoolreis Maastricht
We kunnen tijdens de schoolreis Maastricht diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij Maastricht Aachen Airport, te grotbiken of een rondvaart over de Maas.

Dag 4 Terugreis Maastricht
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad en komt er een eind aan uw schoolreis Maastricht.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis in Nederland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen in Nederland? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Nederland
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef