Schoolreis Kameleondorp Terherne

Zoekt u een schoolreisje binnen Friesland? Dan is dit wel een hele unieke! Het avontureneiland van Kameleon Terherne is uitermate geschikt voor een schoolreis. Op het eiland staan samenwerken en vertrouwen centraal. Veel draait om de vier natuurelementen: water, lucht, aarde en vuur. Zo biedt Kameleon Terherne een actief, humorvol, uitdagend, gezellig en leerzaam schoolreisje.

Dit schoolreisje bestaat uit twee locaties; het avontureneiland en het dorp Lenten. Op het avontureneiland wordt de groep ingedeeld in water, lucht, aarde en vuur. Jullie doen allerlei activiteiten die met teambuilding en de natuur te maken hebben. Denk maar aan varen op een groot vlot of mee doen aan de kruiwagenwaterloop. Tussen de middag krijgen jullie op het eiland allemaal twee lekkere broodjes knak van het open vuur!

Speuren door het Dorp Lenten: in de Kameleon Boerderij is het dorp Lenten levensgroot nagebouwd. De pratende melkbussen leiden je door het hele dorp: naar de kop van de molen, de klokkentoren, huisje Klinkhamer, de politiecel van Zwart, smederij Klinkhamer etc. De pratende melkbussen die door de storm zodanig geshaked zijn dat er kolder uit komt helpen je op weg in het dorpsmysterie. Kan jij helpen dit op te lossen? Maak je oplossing compleet in het postkantoor en misschien win je nog een prijsje. Nieuw: rond de boerderij 1 groot speelerf!

Bij het reserveren kan in overleg worden bepaald of jullie ‘s ochtends naar het eiland gaan en ‘s middags naar het dorp Lenten, of andersom, mits daar nog ruimte voor is.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

v.a.  € 29,50 p.p.

– Terug naar schoolreisjes Friesland of bekijk alle schoolreizen

Schoolreizen basisonderwijs

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Speurvaart
  • Samenwerkingsactiviteiten
  • Twee broodjes knakworst
  • Dorpsmysterie Dorp Lenten
  • Spelen op het grote speelerf – Traktatie
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen