Schoolreisje Drenthe laten organiseren bij Veenstra Reizen

Schoolreisje dierentuin boeken bij Veenstra Reizen

Boek uw schoolreisje in Drenthe bij Veenstra Reizen en reis voordelig met de bus! Alle schoolreisjes binnen Drenthe die u hier vindt worden voordelig en inclusief busvervoer georganiseerd. Voor iedere basisschool is er wel een geschikte schoolreis te vinden, van het Sprookjeshof in Zuidlaren tot het Wildlands dierenpark in Emmen! Bent u op zoek naar een dagtocht vol speelplezier voor de kinderen? Dan is een schoolreisje in Drenthe een ideaal dagje uit en helpt Veenstra Reizen u graag met de organisatie.

Actieve uitstapjes als schoolreisje Drenthe

Onder actieve uitstapjes als schoolreisjes in Drenthe vallen bijvoorbeeld een schoolreisje naar speel- en ijsboerderij De Drentse Koe of attractiepark Drouwenarzand. Ook kunnen wij een schoolreisje naar Wildlands in Emmen in Drenthe voor u organiseren. Veenstra Reizen kan tevens de entreekaartjes en daarmee de gehele reis voor u regelen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod meerdaagse schoolreizen naar het buitenland. Hierbij kunt u denken aan populaire schoolreis bestemmingen als Londen, Parijs en Berlijn.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje in Drenthe regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Schoolreisje Drenthe

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef