Schoolreis Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen staat nog steeds aan de top van de schoolreis bestemmingen. Met meer dan 40 spectaculaire attracties, wervelende shows, live acts en zwembaden in een overzichtelijk en compact park is Slagharen een echte aanrader!

Bij aankomst kunnen de rugzakken en andere tassen gemakkelijk, veilig en tegen een laag tarief worden opgeborgen in de bagagekluisjes boven de entree. Dus lekker op je gemak over het park.

Er zijn diverse plaatsen waar overheerlijk gepicknickt kan worden met de klas. Eigen broodjes of op het park gekochte broodjes, alles mag! Lekker onder de boom in de schaduw even een broodje eten met elkaar, om daarna weer volop te kunnen genieten van al het moois op het park!

Ga je mee op ontdekkingsreis?
Ga dan als een echte avonturier in een boomstam de wildwaterrivier op, voel de G-krachten of beleef de spannende avonturen van de Looney Tunes in het 4D-filmtheater. Stap in de Free Fall en ervaar hoe het voelt om gewichtloos te zijn of maak een spectaculaire vlucht in The Eagle. Ook voor de hele kleintjes is Slagharen een waar paradijs. Met z’n allen lekker toeren in een heuse auto of lekker spetteren in de waterspeelplaats in kleurig Kids Country.

Ontmoet ook Randy & Rosie, de vriendjes van Slagharen. Bezoek hun wervelende show en beleef samen met Randy & Rosie de spannendste avonturen in de saloon van Sam. Kom het zelf beleven en ook jij zult zeggen: Slagharen, daar is het altijd feest!

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

v.a.  € 21,50 p.p.

– Terug naar alle schoolreizen

Slagharen

In-/Exclusief

Inclusief:

  • entree
  • vervoer
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen