Al spelend leren in Plopsa Indoor Coevorden!

Een schoolreisje waarbij je je in Plopsaland kunt wanen? Kinderen van 2 tot 8 jaar beleven de gekste avonturen met hun favoriete Studio 100 –figuren op talrijke indoorattracties: Klimmen in Plops Speelboom, dansen in de K3-Disco, springen tussen Dansende Fonteinen, kunstjes bewonderen van Bumba, racen op de Wickiebaan en nog veel meer! Bij mooi weer leven ze zich uit in de nieuwe buitenzone met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark en Maya’s Speeltuin.

Gratis K3-Verkeersklas of Bijenklas met Maya de Bij: een schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen plezier maken, maar ook bijleren. Het is een prachtig schoolreisje binnen Drenthe. In een ‘echte’ K3-Verkeersklas leert onze Plopsapolitieagent jouw leerlingen alles over de agent, verkeerslichten, verkeersborden en oversteken. Daarna wordt de theorie aan de praktijk getoetst in het K3-Verkeerspark.

Tijdens de Bijenklas met Maya legt onze Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. Je leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn. Dit alles met ludieke en speelse opdrachten, want zo onthouden kinderen beter.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 15.30 uur.

v.a.  € 18,25 p.p.

– Terug naar alle schoolreizen of bekijk alle schoolreizen naar Drenthe.

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Entree
  • Vervoer
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen