Schoolreis Koningin Juliana Toren

Familiepretpark Koningin Juliana Toren, gelegen in groenrijk Apeldoorn, is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke pretpark van Nederland. In het park kunnen kinderen tot 12 jaar de hele dag spelen, klimmen en klauteren in meer dan 50 attracties. De leukste en voordeligste schoolreis!

Attracties
Een kleine greep uit de vele attracties, een spannende rit in de achtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het reuzenrad en een tocht in de dinotour langs levensechte dinosaurussen. Natuurlijk heerlijk spelen, springen, klimmen, glijden en klauteren in de kleurrijke veilige speeltuin. Na omgetoverd te zijn tot piepkleine muisjes beleven jong en oud een vrolijke voorstelling in de Magic Music Mous show. In de sfeer van piraten, de zee en de pruttelende bootjes in een tocht met Jul’s Piratenschip Moby Dick een echte aanrader. Jul’s tollende hoed biedt de wat oudere kinderen veel tol en draai plezier. Zes Mexicaanse hoeden gaan op en neer, heen en weer, omhoog en omlaag in Mexicaanse sferen.

Picknickbos
In het picknickbos staan voor scholen een groot aantal picknickbanken en boxen waarin de jassen en de tassen van de kinderen opgeborgen kunnen worden. Het pretpark word iedere dag om 10.30 geopend door Jul de Torenmuis. Dit doet Jul door samen met één van de bezoekertjes het lint door te knippen. Daarna kunt u doorlopen naar het picknickbos. Daar is het toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Veilig en kindvriendelijk
Familiepretpark Koningin Juliana Toren is overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk. Bovendien is het er schoon. Professionele medewerkers zorgen ervoor dat een dagje in het park plezierig en vooral veilig verloopt. Alle sanitaire voorzieningen zijn vrij toegankelijk. Voor de begeleiders staat er in het restaurant de hele dag een verse kop koffie of thee klaar. Vergeet niet om Jul de Torenmuis een handtekening of knuffel te vragen.

v.a.  € 23,- p.p.

– Terug naar alle schoolreizen

Koningin Juliana Toren

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Entree
  • Vervoer
  • Drankje voor de kids
  • Terugkomkaartje voor de kids
  • Koffie / Thee voor de begeleiders
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen