Schoolreis Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren, gelegen in groenrijk Apeldoorn, is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke pretpark van Nederland. In het park kunnen kinderen tot 12 jaar de hele dag spelen, klimmen en klauteren in meer dan 50 attracties. De leukste en voordeligste schoolreis!

Attracties
Een kleine greep uit de vele attracties: een spannende rit in de achtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het reuzenrad en de Dinotour langs levensechte dinosaurussen. Natuurlijk ook heerlijk spelen, springen, klimmen, glijden en klauteren in de kleurrijke veilige speeltuin. Daarnaast zijn er meerdere shows per dag met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Een tocht met Jul’s Piratenschip Moby Dick is ook een echte aanrader! Jul’s Tollende Hoed biedt de wat oudere kinderen veel tol en draai plezier. Vier Mexicaanse hoeden gaan op en neer, heen en weer, omhoog en omlaag in Mexicaanse sferen.

Openingsshow
Voordat iedereen ‘s ochtends het pretpark in kan, moet het natuurlijk wel geopend worden. Dat gebeurt elke ochtend om 10.20 uur met een spetterende Openingsshow met Jul en/of Julia. Wees er dus op tijd bij! Na de show kun je natuurlijk met je muizenvriendje, Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op de foto. Daarna kan de klas doorlopen naar het picknickbos, waar voor scholen een groot aantal picknickbanken en boxen staan waarin de jassen en tassen van de kinderen opgeborgen kunnen worden. Het is daar ook toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Veilig en kindvriendelijk
Kinderpretpark Julianatoren is overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk. Bovendien is het er schoon. Professionele medewerkers zorgen ervoor dat een dagje in het park plezierig en vooral veilig verloopt. Alle sanitaire voorzieningen zijn vrij toegankelijk. Voor de begeleiders staat er in het restaurant de hele dag een verse kop koffie of thee klaar. Vergeet zeker niet om Jul de Torenmuis een handtekening of knuffel te vragen.

Kinderpretpark Julianatoren, té gek!

v.a.  € 23,- p.p.

– Terug naar alle schoolreizen

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Entree
  • Vervoer
  • Drankje voor de kids
  • Terugkomkaartje voor de kids
  • Koffie / Thee voor de begeleiders
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen