Schoolreis Praag, Tsjechië

Praag wordt vaak één van de mooiste steden ter wereld genoemd. En het is dan ook niet voor niets een schoolreis om nooit te vergeten! Deze sfeervolle schatkamer van Europa is gelegen aan de rivier de Moldau midden in Tsjechië en biedt een onvergetelijk schone aanblik. Het is de plaats waar zich door de eeuwen heen verschillende volkeren vermengden en verschillende culturen hun oorsprong hadden. Daardoor heeft deze veelzijdige stad veel interessante bezienswaardigheden te bieden en is het één van de mooiste en oudste steden van de wereld.

Het Praag van de honderd torens zegt iets van de schat aan architectuur. Tientallen kunstenaars uit vooral Italië en Duitsland gaven Praag het barokke aanzicht. De stad is sinds het ontstaan meer dan duizend jaar geleden gevuld met prachtige gedenkwaardige bouwwerken. Talrijke bezienswaardigheden sieren de stad waaronder de Praagse burcht met de St. Vitus kathedraal, de Karelsbrug, de gotische Tynkerk, het raadhuis met de astronomische klok en het bekende “gouden straatje”.  Maar bovenal is Praag een stad met duizend en één gezichten. Een intrigerende belevenis die u voor altijd zal bijblijven!

Programma van uw schoolreis

5-daagse schoolreis naar Praag

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Praag. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Praag 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Praag
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, survivaltocht of eventueel een bezoek aan Theresienstadt.

Dag 5 Terugreis Praag – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad. En komt er een eind aan uw schoolreis Praag.

Voor meer schoolreizen naar Tsjechië bekijkt u het overzicht.

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

• Theresienstadt
• Praag per fiets
• Survival Tour
• Praag vanaf het water
• Brouwerij Pilsner Urquell
• Wallenstein paleis
• Stadswandeling door de Joodse wijk
• Stadswandeling door Praag
• Laterna Magika
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen