Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Schoolreis Walibi

Schoolreis Walibi Walibi Biddinghuizen Schoolreis Walibi met Veenstra Reizen

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar u terecht kan voor échte spanning en sensatie tijdens uw schoolreis Walibi. Hier vindt u alles in één. De wildste achtbanen, vetste attracties en leukste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Walibi Holland is echt voor u the place to be! Een schoolreis naar Walibi bezorgt iedereen fantastische dag, zowel voor jong en oud, groot en klein. Deze dag beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke dag in de meer dan 40 attracties. Welke attracties gaat u kiezen? Een rit in de achtbaan Speed of Sound? Of wordt het toch een watergevecht in de Splash Battle of Crazy River?

Een schoolreis Walibi is geschikt voor alle leeftijden en alle klassen. Walibi Holland ligt centraal in Nederland, u vindt het pretpark in Flevoland. Er is in Walibi Holland genoeg te beleven. De leerlingen leren zichzelf en elkaar goed kennen. Een uitje naar Walibi is bij Veenstra Reizen dan ook het leukste schoolreisje om te gaan boeken!

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Walibi
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Walibi volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Walibi regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis Walibi

Het programma van de schoolreis naar Walibi is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Biddinghuizen rijden (provincie Flevoland). Aan het einde van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Walibi.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags hoger onderwijs
Contactgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef