Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Schoolreis schoolsport

Zwemmen in Kardinge Tennis in Kardinge Schaatsen met Veenstra Reizen

In samenwerking met Sportcentrum Kardinge verzorgt Veenstra Reizen een schoolreis schoolsport. Een school sportdag kunt u naar eigen inzicht invullen, omdat bijna alle sporten te beoefenen zijn bij Sportcentrum Kardinge. Het is de ideale locatie voor een sportieve, eendaagse schoolreis in Noord-Nederland.

Mogelijke sporten in sportcentrum Kardinge

Samen met de hele klas of met de hele school sporten tijdens uw schoolreisje? Dat kan bij sportcentrum Kardinge. Dankzij de unieke ligging is het sportcentrum bij uitstek geschikt voor sportdagen. Door de multifunctionele mogelijkheden van het sportcentrum en de natuurlijke omgeving kan zowel buiten als binnen gesport worden. U kunt hier zwemmen, tennissen, squashen, dansen en yoga, zaal- en vechtsporten beoefenen.

Van oktober tot en met maart zijn de ijsbanen beschikbaar voor schaatsen, ijshockey en curling. De 400m ijsbaan en de ijshockeyhal zijn van april tot en met september naar eigen wens te gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een megastormbaan, springkussenspektakel, atletiek- of trampolinehal. Kies voor een zelf samengestelde sportcarroussel of ga voor clinics met professionele begeleiding.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis schoolsport

Het programma van de schoolreis schoolsport is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Groningen rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
Niet inbegrepen
  • Sportarrangement

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2022
Ontwikkeld met Lef