Schoolreis Sanjes Safari

Schoolreis Sanjes Safari Schoolreis Sanjes Safari Schoolreis Sanjes Safari Feanwalden

In het Noord-Oosten van Fryslân staat Sanjes Safari: een speelpark en dierenpark in één voor een schoolreis Sanjes Safari. Een unieke locatie voor een schoolreis waar de kinderen en hun begeleiders een leuke dag beleven. Binnen en buiten zijn zitjes, waar u volop kunt genieten van het spel van de kinderen.

De allerleukste schooldag van het jaar wilt u natuurlijk doorbrengen op de allerleukste plek die er bestaat. Op de plek waar u geiten voert en een kameel aait, met een raket de ruimte ingeschoten wordt, de piraat uithangt op een piratenschip en op de plek waar u zelf een politie-auto bestuurt!

Genoeg te beleven

Sanjes Safari staat met een speelpark en een dierenpark garant voor een leuke dag uit. In het speelpark kunnen kinderen zich urenlang vermaken op de vele attracties, zowel binnen als buiten. Bezoek ook ons dierenpark en beleef de dieren van dichtbij. Voer een druifje aan een Lorrie terwijl hij op je hand zit, kruip door het hol van de prairiehondjes of ontdek of u net zo ver kunt springen als een kangoeroe.

Slecht weer? Geen probleem!

Zowel het speelpark als het dierenpark hebben ook bij slecht weer genoeg te bieden en zijn daarmee een ideale plek om ook met slecht weer te genieten van een dagje uit met de hele klas. Een dagje uit is bij Sanjes Safari nog nooit in het water gevallen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Sanjes Safari

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Sanjes Safari te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Sanjes Safari
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Sanjes Safari volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Sanjes Safari inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Sanjes Safari hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Sanjes Safari regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Sanjes Safari

Het programma van de schoolreis naar Sanjes Safari is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Veenwouden rijden. Begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Sanjes Safari.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree
  • Koffie/thee en limonade
  • Raketijsje

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef