Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Schoolreis Floriade Expo

Schoolreis Floriade Expo met Veenstra Reizen Veenstra Reizen met een schoolreis naar de Floriade Met de bus naar Floriade Expo

Een schoolreis naar de Floriade in Almere betekent een half jaar genieten van groen. Hier ontdekt u samen met uw leerlingen de groene oplossingen van innovators en slimmeriken die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en maak kennis met ontwikkelingen op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats.

Voor zowel basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs is een bezoek aan de Expo een echte aanrader. Speciaal voor het basisonderwijs is er een Floriade Kids Expeditie route waarmee u met de hele klas over het park kan speuren. Ook is er een leuke kindertheatervoorstelling, ontwikkeld door Theatergezelschap BonteHond.

Wat gaat u beleven bij een schoolreis Floriade?
 • Een onvergetelijk dagje uit dat u maar eens per 10 jaar kunt meemaken
 • Proef, voel, ruik en zie alles wat de Nederlandse tuinbouw samen met meer dan 400 nationale en internationale deelnemers te bieden heeft
 • Ga op reis door de tuinbouw in het enorme kascomplex
 • Een gratis rit met de kabelbaan, het stedelijke vervoersmiddel van de toekomst
 • Een rijk en gevarieerd kunst- en cultuurprogramma
 • Verbreed u kennis en laat u inspireren over hoe uzelf groener kan leven
Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar de Floriade

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar de Floriade te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Floriade
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een schoolreis naar de Floriade volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar de Floriade inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar de Floriade hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Floriade regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Floriade

Het programma van de schoolreis naar Floriade is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Almere rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Floriade.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.30 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • Enkele rit met de kabelbaan

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2022
Ontwikkeld met Lef