Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Schoolreis Duinrell

Duinrell Wassenaar Schoolreis Duinrell Schoolreis Tikibad

Voor een spetterende schoolreis is Duinrell dit jaar dé bestemming! Een schoolreis Duinrell zorgt voor een spetterende afdaling in de Splash of zwier door de lucht in de Aqua Swing. Ook de Kikkerachtbaan en de Aqua Shute zijn attracties waar de kinderen geen genoeg van krijgen! De spannendste avonturen beleven ze in Rick’s Avonturen Burcht. De overdekte speeltuin Rick’s Fun Factory zorgt bij de kleintjes voor groot klim- en klauterplezier.

Doe eens een schoolreis Duinrell – een dag vol Spetters en Spektakel op het attractiepark

Nieuwste achtbaan Falcon
Voor iedereen vanaf 1.20 meter is achtbaan Falcon een echte uitdaging. Loodrecht 22 meter omhoog en kaarsrecht weer naar beneden. En dat is nog maar het begin! De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten van de 360 meter lange achtbaan, die je nog te wachten staan, zijn allemaal even heftig.
Deze geweldig spannende ervaring zal niet snel vergeten worden.

Tropisch Tikibad
Tijdens een schoolreis mag een bezoek van twee uur aan het Tikibad niet ontbreken. Het Tikibad heeft meer dan één kilometer glijplezier voor jong en oud en maakt het schoolreisje helemaal compleet en om nooit te vergeten.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Duinrell

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Duinrell te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Duinrell
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Duinrell volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Duinrell inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Duinrell hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Duinrell regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Duinrell

Het programma van de schoolreis naar Duinrell is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Wassenaar rijden. Aan het einde van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Duinrell.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree
Niet inbegrepen
  • Entree Tikibad (2 uren) € 4,- p.p.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2022
Ontwikkeld met Lef