Schoolreis De Naturij

Schoolreis Naturij speeltuin Schoolreis De Naturij Naturij Drachten met Veenstra Reizen

Een schoolreis naar De Naturij is een uniek natuur- en recreatiegebied, waar kinderen van 0 t/m 12 jaar naar hartenlust kunnen spelen. Op het terrein van De Naturij treft u onder andere een prachtig ruim aangelegde kinderboerderij aan, met natuurlijk heel veel dieren. Ook is er een grote speeltuin met veel en veilige speeltoestellen, een vlinderhuis met expositie, een midgetgolfbaan, een natuurgebied met recreatiepaden, een restaurant met groot terras en een prachtige nieuwe overdekte speelhal. Al met al is een schoolreis naar De Naturij de perfecte bestemming voor een veelzijdige schoolreis!

De Speeltuin
Vanaf het terras kunt u de kinderen in het oog houden terwijl ze aan het spelen zijn in de grote speeltuin. In onze prachtige overdekte speelhal kunnen de kinderen heerlijk spelen, ook als het slecht weer is. Honger gekregen na al dat spelen? In de hal is een buffet waar u dranken en versnaperingen kunt kopen.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar De Naturij

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar De Naturij te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis De Naturij
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen De Naturij volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar De Naturij inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar De Naturij hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis De Naturij regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis De Naturij Drachten

Het programma van de schoolreis naar De Naturij Drachten is volledig naar uw wens aanpasbaar.  U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Drachten rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis De Naturij.

Aankomst: ca. 10.00 uur
Vertrek: ca. 14.00 uur

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree
  • Ijsje
  • Ritje op de ponykar

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef