Schoolreis battlefieldtour Airborne

schoolreis battlefieldtour Airborne schoolreis battlefieldtour Airborne schoolreis battlefieldtour Airborne

De brug over de Rijn bij Arnhem was de laatste brug die tijdens Operatie Market Garden ingenomen moest worden. Als de geallieerden de brug konden veroveren zou de weg naar Duitsland openliggen. In 1978 werd de brug over de Rijn naar John Frost vernoemd vanwege de moed en leiderschap die hij tijdens Operatie Market Garden had laten zien. Airborne at the Bridge laat u kennismaken met onze heftige geschiedenis en geeft stof tot nadenken. Deze plek staat voor vrijheid en het herdenken van iedereen die zich voor onze vrijheid heeft ingezet. De locatie ligt aan de Liberation Route Europe, de internationale herdenkingsroute die bijzondere plekken uit de Tweede Wereldoorlog met elkaar verbindt. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis battlefieldtour Airborne aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis battlefieldtour Airborne

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis battlefieldtour Airborne te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis battlefieldtour Airborne
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen battlefieldtour Airborne volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis battlefieldtour Airborne inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis battlefieldtour Airborne hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis battlefieldtour Airborne regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis battlefieldtour Airborne

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van schoolreis battlefieldtour Airborne. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Arnhem rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis battlefieldtour Airborne.

08.30 uur Vertrek vanaf de school
11.00 uur Aankomst John Frostbrug en informatiecentrum Airborne at the Bridge
13.30 uur Aankomst Airborne Begraafplaats in Oosterbeek
14.30 uur Aankomst Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek
16.00 uur Vertrek museum
18.30 uur Terugkomst bij de school

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Bezoek John Frostbrug en informatiecentrum Airborne at the Bridge
 • Bezoek Airborne Begraafplaats in Oosterbeek
 • Entree Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek
 • Tour met deskundige gids

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags hoger onderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef