Een schoolkamp Nederland boeken bij Veenstra Reizen

Schoolkamp Nederland

Een schoolkamp Nederland boekt u bij Veenstra Reizen: de expert op het gebied van schoolreizen en -excursies! Schoolkampen in Nederland worden volledig op maat gemaakt voor u en uw scholieren. Omdat wij meer dan 90 jaar ervaring hebben met meerdaagse reizen, zij wij de ideale reispartner voor u. Een dergelijke werkweek heeft vaak een educatief karakter door bijvoorbeeld de teambuilding tussen leerlingen te versterken. Graag regelen wij het busvervoer, een comfortabele accommodatie, de excursies, eetgelegenheden en de dagplanning voor u! Geef uw persoonlijke wensen door via onderstaand contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Actieve & educatieve schoolkampen in Nederland

Het organiseren van een schoolkamp in Nederland nemen wij u graag uit handen. Het plannen van een veilige busreis, educatieve dagtochten en een fijn verblijf is namelijk onze expertise. U kiest uit vele locaties, verspreid door o.a. Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg en Brabant. Er zijn zelfs schoolreizen naar locaties in het buitenland beschikbaar, zoals bijvoorbeeld België, Frankrijk en Duitsland. Onze medewerkers nemen de mogelijkheden van het kamp graag persoonlijk met u door. Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer, onderstaand formulier of ons e-mailadres!

Schoolkamp groep 8

Onze sterkste punten voor het onderwijs:

  • Persoonlijk contact met onze medewerkers, zowel voor als tijdens de schoolreis
  • U ontvangt de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen een scherpe prijs
  • Het schoolkamp wordt volledig naar uw persoonlijke wensen georganiseerd
  • Wij werken met vaste partners voor een optimale betrouwbaarheid

Unieke punten van ons schoolkamp:

  • Brede keuze uit locaties, zowel in Nederland als in het buitenland
  • Wij organiseren schoolkampen voor grote en voor kleine groepen
  • Reserveer niet alleen het busvervoer, maar ook het verblijf en de excursies via ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Betrouwbaarheid en veiligheid van uw busreis

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje laten organiseren naar uw favoriete bestemming, waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef