Personeelsuitje TU Delft & Scheveningen

Personeelsuitje Scheveningen Personeelsuitje TU Delft & Scheveningen Personeelsuitje TU Delft

Werp een blik met studenten van de TU in de mogelijkheden van morgen tijdens het personeelsuitje naar TU Delft & Scheveningen. Voor iedereen die wel eens achter de schermen wil kijken van de TU Delft is er nu de backstage tour, hierin bezoekt u als groep onder leiding van een student, allerlei spectaculaire labs en onderzoeksfaciliteiten op de campus. Van enorme waterbakken en geluidsabsorberende ruimtes tot grote drukke werkplaatsen waar voertuigen worden ontwikkeld voor o.a. het Nuon Solar Team (NUNA) en het HPT (Human Power Team), de snelste fiets ter wereld. Tijdens de tour zullen 5 à 6 bijzondere locaties worden bezocht, afhankelijk van beschikbaarheid en interesse van de groep. In het ochtenddeel van het personeelsuitje TU Delft & Scheveningen krijgt u in zo’n 1,5 à 2 uur een unieke blik achter de schermen in de wereld van techniek en wetenschap.

In de middag tijdens het personeelsuitje TU Delft & Scheveningen brengen we u met de bus naar Scheveningen voor een GPS Duintocht, in de bus staat een lunchpakketje voor u klaar. Tijdens de GPS Duintocht wordt u aan de hand van de ingegeven coördinaten vertelt waar u zich bevindt en waar u naar toe moet gaan. Onderweg dient u een aantal een niet zo eenvoudige opdrachten uit te voeren. Geniet van één van Nederlandse mooiste natuurgebieden. Ook kunt u kiezen voor een echte zeskamp op het strand van Scheveningen. Teambuilding en competitie staan centraal bij de zeskamp. Het team dat de verschillende onderdelen het beste uitvoert gaat aan de haal met de eindoverwinning. Het zal ongetwijfeld een een bloedstollende strijd worden. Het spelprogramma wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking en een welverdiend drankje. Vervolgens heeft u nog de gelegenheid om een terrasje te pakken aan de boulevard van Scheveningen. De brede boulevard is een uitermate geschikt voor een personeelsuitje naar Scheveningen. Ook kunt u er heerlijk eten in één van de vele restaurantjes of barretjes. Er zijn volop strandpaviljoens en terrassen. Genoeg te doen dus in Scheveningen! Op de terugreis zullen we aan gaan voor een diner.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens het personeelsuitje
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden personeelsuitjes volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze personeelsuitjes:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze personeelsuitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Rondleiding TU Delft
 • GPS Duintocht of zeskamp
 • Lunchpakket
 • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef