Personeelsuitje actief Delft

Personeelsuitje actief Delft Royal Delft met Veenstra Reizen Actief Delft als personeelsuitje

Vandaag neemt Veenstra Reizen u mee naar de stad van het wereldberoemde Delfts Blauw, Johannes Vermeer en bekend om de nauwe band met het Oranjehuis. In Delft vindt u de op één na hoogste kerktoren van ons land, de bijna 110 meter hoge spitse toren van de Nieuwe kerk. Op een paar honderd meter van de Nieuwe Kerk ligt de Oude Kerk. Tijdens het personeelsuitje naar Delft heeft u keuze uit verschillende actieve activiteiten om de stad te verkennen. Bij het personeelsuitje Delft heeft u de keuze uit een rondleiding bij Royal Delft, rondleiding TU Delft, Delft per step te gaan verkennen of u brengt een bezoek onder leiding van een gids aan de Nieuwe Kerk en Oude Kerk.

Rondleiding Royal Delft
Bij de Koninklijke Porceleyne Fles/Royal Delft wordt het wereldberoemde Delfts Blauw volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. Bij de Royal Delft Experience ontdekt u de complete geschiedenis en het productieproces van het Delfts aardewerk.

Rondleiding TU Delft
Voor iedereen die wel eens achter de schermen wil kijken van de TU Delft is er nu de backstage tour, hierin bezoekt u als groep onder leiding van een student, allerlei spectaculaire labs en onderzoeksfaciliteiten op de campus. Een unieke blik achter de schermen in de wereld van techniek en wetenschap.

Delft per step
Op de step komt u samen met de gids langs de mooiste plekjes van Delft. De gids vertelt u de verhalen van Willem van Oranje, Vermeer, het Delftsblauw, de Delftse grachtenpanden en nog veel meer wat Delft zo aantrekkelijk maakt. Wilt u liever zelf Delft ontdekken? Kies voor de activiteit ‘‘Escape the City’’. Met een kaart van Delft, is het aan u de opdracht om aan de hand van foto’s en de kaart de interactieve puzzel op te lossen.

Delft met de Nieuwe Kerk en Oude Kerk
Van ver ziet u de bijna 110 meter hoge spitse toren van de Nieuwe Kerk, de op één na hoogste kerktoren van ons land. Op een paar honderd meter van de Nieuwe Kerk ligt de Oude Kerk, door Delftenaren ook wel de ‘Scheve Jan’ genoemd vanwege de markante scheve toren. Beide kerken hebben nationale allure door de graven van Hollandse beroemdheden. Onder leiding van een gids bezoekt u beide kerken.

Dagprogramma actief Delft

Aan het begin van de ochtend begint het personeelsuitje naar Delft. Na aankomst heeft u een keuze uit een 4-tal activiteiten, namelijk een rondleiding bij Royal Delft, rondleiding TU Delft, Delft per step te gaan verkennen of u brengt een bezoek onder leiding van een gids aan de Nieuwe Kerk en Oude Kerk. Aan het begin van de middag heeft u de gelegenheid om te gaan lunchen. In de middag heeft u vrije tijd om de stad te gaan verkennen. Het personeelsuitje wordt afgesloten met een goed verzorgd 3-gangendiner.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het personeelsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsuitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze personeelsuitjes:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze personeelsuitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Activiteit naar keuze
  • Lunch
  • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef