Personeelsreis Parijs, Frankrijk

Parijs… Stad van de mode, de gastronomie, bekende monumenten, bezienswaardigheden en nog veel meer. Parijs laat zich moeilijk in woorden samenvatten. Of u er nu naar toe gaat voor een weekje erop uit of een langer verblijf, Parijs is nooit saai! Parijs is met zo’n 12 miljoen inwoners in het hele stedelijke gebied de op een na grootste stad van West Europa. Samen met Londen, New York en Tokio wordt Parijs gezien als één van de vier grote wereldsteden. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Parijs aanvragen!

Gratis offerte aanvragen voor uw groep

Het aanbod dat Parijs haar bezoekers biedt mag dan ook absoluut werelds genoemd worden. Musea, beroemde bezienswaardigheden, mode, top restaurants, winkels, theaters en een bruisend nachtleven met clubs en discotheken; de personeelsreis naar Parijs heeft het allemaal! Pak de Parijse metro of de fiets naar de verschillende beroemde wijken in Parijs en laat u verrassen door de verschillende charmes en de multiculturele diversiteit. In combinatie met het ruime aanbod van hotels in Parijs, maakt dit alles Parijs tot een ideale bestemming voor een fantastische excursie. Tot slot is een bezoek aan Disneyland Paris ook een echte aanrader. Het park is met zijn sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes goed voor topvermaak.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Onze personeelsreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Programma van uw personeelsreis Parijs

4-daagse personeelsreis Parijs

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Parijs. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
We vertrekken in de ochtend richting Parijs. Onderweg naar Parijs zullen we een stop houden en in de namiddag komen we aan in ‘de Lichtstad’, met andere woorden: Parijs! De rest van de avond kunt u gezellig in de stad uitgaan.

Dag 2 rondrit Parijs
‘s Morgens maken we een uitgebreide rondrit door Parijs. Vele bekende bezienswaardigheden zullen de revue passeren, zoals het Louvre, de Arc de Triomph en natuurlijk de overbekende Eifeltoren. ‘s Middags kunt u op eigen gelegenheid Parijs verder verkennen. u kunt gaan winkelen, een museum bezoeken of met de metro de stad doorkruisen. In de namiddag wordt u in de gelegenheid gesteld een boottocht te maken over de Seine. Na het diner verzorgen we een lichttour door Parijs.

Dag 3 Notre Dame – Versailles
Vanmorgen kunt u eerst een bezoek brengen aan de Notre Dame, gelegen op één van de eilandjes in de Seine. ‘s Middags gaan we naar Versailles voor een bezoek aan het paleis van Zonnekoning Lodewijk XIV, temidden van de briljante tuinarchitectuur. De avond zult u zich wederom uitstekend vermaken in deze wereldstad.

Dag 4 terugreis
Na het ontbijt rijden we nog even door de stad en vervolgens koersen we richting Nederland. In de loop van de avond bent u weer terug bij uw opstapplaats en komt er een eind aan uw personeelsreis Parijs

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

Arc de Triomphe
Cimetière du Père Lachaise
Eiffeltoren
Musée d’Orsay
Musée du Louvre
Ontdek de Catacomben van Parijs
Disneyland Resort Paris
Parc Astérix
Stadstour Parijs
Achter de schermen bij Roland Garros
Proef Saint Germain des Prés
Team Game

Accommodatie

U verblijft in een middenklasse hotel in Parijs, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Verzekeringen

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Onze aanpak

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Bestemming (verplicht)

Vertrekplaats (verplicht)

Vertrekdatum

Aantal dagen

Aantal nachten

Aantal reizigers

Wilt u een voorstel ontvangen inclusief accommodatie?

Wilt u een voorstel ontvangen inclusief excursiemogelijkheden en maaltijden?

Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen