Personeelsreizen boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsfeest-met-overnachting-met-de-bus-van-Veenstra-Reizen

Vele bedrijven zoeken personeelsreizen met overnachting, om er een onvergetelijk uitje van te maken! Gelukkig heeft Veenstra Reizen een breed aanbod personeelsreizen met overnachting, zodat er altijd iets leuks uit te kiezen is. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies. Graag helpen wij u bij het organiseren van een leuke personeelsreis waarbij het feest door mag gaan tot laat in de avond. Ook kunt u een kijkje nemen bij het complete aanbod personeelsreizen om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Het leuke van een personeelsreis met overnachting is dat deze niet dichtbij huis plaats hoeft te vinden. Daarom kunt u bij Veenstra Reizen terecht voor personeelsreizen in zowel binnen- als buitenland. Zo kunnen we bijvoorbeeld een weekend naar Antwerpen organiseren, waarbij er ook gedacht is aan het busvervoer. Graag brengen we uw personeel veilig naar de plaats van bestemming en de volgende dag weer naar huis. Als u een personeelsreis in Nederland wilt organiseren dan kan dat in alle provincies, van Friesland, Groningen en Drenthe tot Overijssel, Noord-Holland of zelfs Limburg!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreizen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele personeelsreis bij ons
  • Heeft u meerdere personeelsreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis met overnachting regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis in Nederland

4-daagse personeelsreis Nederland (Maastricht)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse personeelsreis Nederland (Maastricht). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Maastricht
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Aan het begin van de middag zullen we bij het hotel aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding personeelsreis Maastricht
We kunnen tijdens de personeelsreis Maastricht diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij Maastricht Aachen Airport, te grotbiken of een rondvaart over de Maas.

Dag 4 Terugreis Maastricht
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad en komt er een eind aan uw personeelsreis Maastricht.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle personeelsreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de personeelsreis een succes wordt.

Personeelsreizen met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef