Personeelsreis Maastricht, Nederland

Veenstra Reizen personeelsreis Maastricht Maastricht personeelsreis Personeelsreis met de bus naar Maastricht

Een personeelsreis naar Maastricht is niet alleen een reis naar een zeer mooie stad, maar ook naar een stad waar van het goede leven wordt genoten. De stad kenmerkt zich door eeuwenoude kerken, historische panden en fraaie gevels. Maastricht is de zuidelijkste provinciehoofdstad van Nederland en biedt lekkernijen als de Roemedoe (een kaasplankje) en de Limburgse vlaai. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Maastricht aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Europapark

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Europapark te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Maastricht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een personeelsreis Maastricht volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Een personeelsreis Maastricht is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Maastricht inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Maastricht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis Maastricht

3-daagse personeelsreis Maastricht

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Maastricht. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
We brengen een bezoek aan het witte stadje Thorn voor een heerlijke lunch. Na de lunch is er tijd om het mooie stadje op eigen gelegenheid te verkennen. Thorn heeft een rijke geschiedenis, die terug gaat tot het einde van de 10e eeuw. In de loop der tijd ontwikkelde zich een miniatuurvorstendom onder leiding van een abdis en 20 adellijke kloosterdames. Het staatje had een eigen rechtspraak en sloeg een eigen munt. In 1794 kwam hieraan met de komst van de Fransen een einde. Toen kreeg Thorn zijn kenmerkende witte kleur. Nadat de adellijke dames vluchtten, voerden de Fransen een belasting in op basis van de omvang van de ramen. De arme bevolking, vaak wonend in grote panden, voorheen toebehorend aan rijke lieden, kon deze niet opbrengen. Om de hoogte van de belastingaanslag te beperken, metselde men de ramen dicht. Met het doel de bouwsporen (“littekens van de armoede”) te verbergen, werden de huizen wit gekalkt.

Dag 2 Maastricht
De ochtend heeft u ter vrije besteding. In de middag gaan we Maastricht verkennen door middel van een GPS speurtocht. De GPS speurtocht laat u de stad grondig verkennen. Dat lijkt eenvoudiger dan het is. Bent u slim en snel genoeg? U roept de hulp in van 24 verschillende satellieten zodat exact wordt aangegeven wat de kortste route naar het volgen de checkpoint is. Met een GPS-ontvanger op zak weet u elk adres zo te vinden. MAAR: deze route is weliswaar de kortste route naar de locatie, maar satellieten kunnen alleen in rechte lijn (dus hemelsbreed) aangeven waar uw doel ligt. U moet dus zélf de juiste straatjes, steegjes en pleinen in de stad zien te vinden, waarlangs u uiteindelijk (zo snel mogelijk!) de te vinden locatie moet zien te bereiken! U komt niet allen op het Vrijthof of op de Sint-Servaasbrug, tijdens deze speurtocht is nog veel meer te zien! En uiteraard zo snel mogelijk, want de snelste wint de hoofdprijs! Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, die de strijd met elkaar aangaan. In de avond gaan we aan boord van een passagiersschip. Een varende feestavond aan boord van een passagiersschip is een unieke gebeurtenis. De gasten worden ontvangen door de kapitein en zijn bemanning. Na het serveren van de welkomstcocktail worden de trossen losgegooid en kunnen de gasten Maastricht eens van een andere kant bekijken. Drankjes worden tijdens de cruise naar wens geschonken en in de kombuis wordt alles in gereedheid gebracht voor het serveren van een uitgebreid buffet. De allround DJ aan boord zorgt ervoor dat het een fantastisch feest wordt.

Dag 3 Terugreis
De ochtend heeft u ter vrije besteding. In de middag heeft u een rondleiding in de kazematten met schuilkeldermuseum. Ontdek hoe een goede verdediging de beste aanval kan zijn! In het 14 kilometerlange ondergrondse labyrint van bakstenen tunnels en mijngalerijen gaat u terug naar de tijd van de belegeringen van Maastricht. Aansluitend bezoekt u tijdens de rondleiding het imposante schuilkeldermuseum. De personeelsreis Maastricht wordt afgesloten met een heerlijk diner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Maastricht om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

  • GPS tocht Maastricht
  • Vrije tijd in Thorn
  • Partyboot met diner/muziek/drankjes
  • Rondleiding Kazematten

U verblijft in een middenklasse hotel in Maastricht, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef