Personeelsreis Hamburg, Duitsland

groepsreis Hamburg 6 groepsreis Hamburg 4 groepsreis Hamburg 2

Een personeelsreis naar Hamburg is een reis naar de metropool in het noorden van Duitsland. Alleen Berlijn is groter. De rivieren de Elbe en de Alster stromen door de stad. Er is meer water dan in Amsterdam of Venetië, wat zorgt voor een enorm sfeervolle groepsreis. De belangrijkste uitgaansstraat van Hamburg is de Reeperbahn gelegen in de wijk Sankt Pauli. De Reeperbahn is in meerdere opzichten een uitgaanscentrum. Daarnaast is een rondvaart door Speicherstadt een absolute must. Speicherstadt is een negentiende-eeuws pakhuizen-complex, waar kanalen tussendoor stromen. Gelegen in de rivier de Elbe, in het centrum. Speicherstadt is één van de toeristentoppers van Hamburg. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Hamburg aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Hamburg

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Hamburg te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze personeelsreis inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Hamburg
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Hamburg volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een personeelsreis Hamburg is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Hamburg inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een personeelsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Hamburg regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het plannen van een meerdaagse personeelsreis zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

 1. Begeleiding: Zorg voor voldoende begeleiding tijdens de reis. Er moeten voldoende aanspreekpunten zijn tijdens de reis voor eventuele noodsituaties of problemen aan te pakken. Maak duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden en zorg ervoor dat ze goed voorbereid zijn op de reis.
 2. Teambuilding: Een meerdaagse groepsreis kan een geweldige gelegenheid zijn om aan teambuilding te doen. Overweeg activiteiten en bezoeken die de teambuilding bevorderen.
 3. Planning en logistiek: Een goede planning is essentieel om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Denk aan zaken zoals transport, accommodatie, maaltijden, timing van activiteiten en vrije tijd. Zorg ervoor dat alle details van tevoren worden geregeld en communiceer duidelijk met medereizigers over het reisschema.
 4. Budget: Bepaal een realistisch budget voor de reis en zorg ervoor dat alle kosten worden gedekt, inclusief accommodatie, maaltijden, transport, entreegelden en eventuele extra activiteiten. Communiceer de reissom naar de medereizigers en zorg ervoor dat zij op de hoogte zijn van de kosten en betalingsvoorwaarden.
 5. Communicatie: Zorg ervoor dat er een duidelijke communicatie is met de medereizigers over de reis. Informeer hen over het reisplan, activiteiten, veiligheidsmaatregelen en eventuele bijzonderheden.
 6. Verzekering: Het is belangrijk om elke medereiziger te informeren of degene voldoende verzekerd is voor de reis. De verzekering biedt dekking voor medische kosten, annuleringen, verlies van bagage en andere mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kunt u een succesvolle en meerdaagse personeelsreis plannen voor de medereizigers. Bij het samenstellen van een personeelsreis is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de groepsreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een personeelsreis willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige personeelsreis te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw personeelsreis graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Hamburg biedt zorgen voor een onvergetelijke personeelsreis. 

Volledig verzorgde personeelsreis Hamburg

Een volledige verzorgde personeelsreis betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze personeelsreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een personeelsreis is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een personeelsreis!

Programma van uw personeelsreis Hamburg

4-daagse personeelsreis Hamburg

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse personeelsreis Hamburg. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Hamburg
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. In de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 en 3 Excursies personeelsreis Hamburg
We kunnen tijdens de personeelsreis Hamburg diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een Boottocht door Speicherstadt, fietstocht met gids of eventueel een bezoek aan de Hamburger Kunsthalle. Hamburg biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 4 Terugreis Hamburg – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze stad. En komt er een eind aan uw personeelsreis Hamburg.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Hamburg om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

  rn t

 • Boottocht door Speicherstadt
 • rn t

 • Hamburger Kunsthalle
 • rn t

 • Museum voor de moderne kunst
 • rn t

 • St. Michaeliskirche
 • rn t

 • Miniatur Wunderland
 • rn t

 • Stadswandeling met gids
 • rn t

 • Actieve wandeling en kroegentocht Reeperbahn
 • rn t

 • Fietstocht met gids
 • rn

U verblijft in een middenklasse hotel in Hamburg, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.rnrnAnnuleringsverzekering:rnDe premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +rn€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie enrnpoliskosten).rnrnReisverzekering:rnDe premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welkerndekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.rnrnStap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.rnrnStap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.rnrnStap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.rnrnStap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.rnrnStap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef