Personeelsreis Berlijn, Duitsland

Personeelsreis Berlijn Personeelsreis Berlijn Personeelsreis Berlijn met Veenstra Reizen

Ooit werden de twee stadsdelen van Berlijn gescheiden door ‘De Muur’. Die muur heeft tegenwoordig geen functie meer, maar bestaat nog wel als een wrange herinnering. Checkpoint Charlie en de Brandenburger Tor, vroeger onbereikbaar, zijn nu veel bezochte plaatsen. Berlijn verandert, Berlijn past zich aan de nieuwe situatie aan, maar vooral Berlijn leeft tijdens uw personeelsreis. Dit is vooral te merken op en om de beroemde Kurfürstendamm. Cafés, nachtclubs, bars en winkels zijn er in overvloed. Berlijn betekent cultuur!

De talloze musea herbergen enorme collecties van de antieke wereld tot de moderne schilderkunst. Ook zijn er tientallen theaters met allerhande voorstellingen. Berlijn een wereldstad van formaat, waar u zich nooit een seconde zult vervelen. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Berlijn aanvragen! Het historische hart van Berlijn ligt rond de brede avenue Unter den Linden, met statige neoklassieke en barokke gebouwen. Winkelen kunt u overal in Berlijn. Op de Kurfürstendamm vindt u de winkels van de internationale couturiers. Het uitgaansleven staat in Berlijn op een hoog peil. Kortom; lekker eten, uitgaan, overnachten en winkelen is een belevenis in deze heerlijke stad.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Berlijn

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Berlijn te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Berlijn
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Berlijn volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een personeelsreis Berlijn is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Berlijn inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Berlijn regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis Berlijn

4-daagse personeelsreis Berlijn

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Berlijn. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
We vertrekken in de ochtend naar Berlijn. Laat in de middag zullen we bij ons hotel arriveren. De rest van de avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 2 Rondrit Berlijn
Na het ontbijt maken we een zeer uitgebreide rondrit door zowel het voormalige ‘Oost-Berlijn’ als door ‘West-Berlijn’. Onze deskundige gids zal u niet alleen vele bezienswaardigheden laten zien maar ook interessante wetenswaardigheden hierover vertellen. Zeer de moeite waard zijn natuurlijk de Gedächtniskirche, de Brandenburger Tor, het Rijksdaggebouw en Checkpoint Charlie. ’s Middags bent u in de gelegenheid om zelf in deze stad rond te kijken. U kunt bijvoorbeeld gaan winkelen op de beroemde Kurfürstendamm, de mooie boulevard met vele winkels, cafés en terrasjes. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 3 Potsdam
Deze dag gaat u naar Potsdam, u gaat onder leiding van een gids naar deze plaats in Berlijn. U gaat dan o.a. naar Slot Cecilienhof, bekend van de conferentie in 1945 en naar Park Sanssouci, een groot complex van schitterende gerestaureerde paleizen en plantsoenen.

Dg 4 Terugreis
Vandaag moeten we Berlijn helaas weer verlaten. Na het ontbijt beginnen we aan de terugreis en komt er een einde aan uw personeelsreis Berlijn.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Berlijn om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

Excursiemogelijkheden:

 • Sachsenhausen concentratiekamp
 • Steppen door Berlijn
 • Klimparcours
 • Rondleiding door Berlijnse brouwerij
 • Berlijn per fiets
 • Culinaire fietsroute
 • Brandenburger Tor
 • Reichstag
 • Mauermuseum am Checkpoint Charlie
 • Pergamon Museum
 • Schloss Charlottenburg
 • Park Sanssouci
 • Zoologischer Garten
 • Berlijn heden en verleden ‘wo die Mauer war’
 • Het Joodse Berlijn
 • Wieliczka Zoutmijnen
 • Vlottentocht Dunajec
 • Anne Frank Centrum

U verblijft in een middenklasse hotel in Berlijn, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering: De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom + € 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie enrnpoliskosten).

Reisverzekering: De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef