Night of the Proms

Veenstra Reizen naar Night of the Proms Concert Night of the Proms met Veenstra Reizen Night of the Proms het concert met Veenstra Reizen

Night of the Proms is een jaarlijks muziekfestival waarbij klassieke muziek wordt gecombineerd met popmuziek. Veenstra Reizen organiseert graag uw busreis en tickets voor het evenement. Het muziekfestival Night of the Proms wordt jaarlijks in Europa georganiseerd en sinds 2014 ook in de Verenigde Staten. Het muziekfestival is geïnspireerd door de Proms met de Last Night of the Proms in Londen. In 1985 organiseerden twee studenten, Jan van Esbroeck en Jan Vereecke een Night of the Proms in Antwerpen. Het werd een succes met meer dan 13.500 bezoekers en wordt sindsdien jaarlijks georganiseerd.

Night of the Proms inclusief busreis & tickets

Wij zorgen ervoor dat u comfortabel op het muziekspektakel aankomt. Wij zorgen ervoor dat u op een aangename loopafstand van het evenement uitstapt en dat u op tijd op de bestemming zult aankomen. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het uitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden concerten voor groepen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze uitjes:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze uitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een uitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Tickets

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef