Busreis Soldaat van Oranje – De Musical

Boek nu uw busreis naar Soldaat van Oranje – De Musical. Veenstra Reizen verzorgt uw busreis naar deze musical namelijk voordelig op verschillende dagen in het jaar.

Soldaat van Oranje is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Het unieke aan deze musical is dat het zich afspeelt in een 360 graden draaiende theaterzaal. De Soldaat van Oranje dagtocht is dan ook een fantastisch spectaculaire belevenis voor jong en oud. 

Dagtocht Soldaat van Oranje met bus, inclusief 1ste rangs kaarten

Veenstra Reizen verzorgt uw dagtocht naar Soldaat van Oranje per luxe touringcar, inclusief 1ste rangs entreekaarten! U geniet van een heerlijk dagje uit, zonder zorgen over parkeerplaatsen en reistijden. U kiest simpelweg één van de dichtstbijzijnde opstapplaatsen van de busreis Soldaat van Oranje en vanaf daar wordt alles voor u geregeld.

Busreis Soldaat van Oranje dagtocht musicals

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan 23-jarige studenten realiseren zich dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. In Soldaat van Oranje zet de oorlog alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken… Vechten voor vrijheid, volk en vaderland? Doorstuderen? Of bewust kiezen voor de vijand?

Musical Soldaat van Oranje schrijft geschiedenis

Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Het publiek beleeft de voorstelling in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

“Nr. 1 in de musical top 5. Nog nooit vertoond in de wereld. Om trots op te zijn.” – Metro –

“…Grensverleggend muziektheater. …het genre musical verrijkt met een vorm van totaaltheater die ongekend is.” – De Volkskrant –

“Een avontuur voor de bezoekers. Goede acteurs, fantastische liedjes, historische filmbeelden, een aangrijpend verhaal en veel spektakel.” – Leidsch Dagblad / GPD –

“…Alsof je zo een spannende avonturenfilm bent binnengestapt.” – De Telegraaf –

“Een verbluffende productie.” – NRC –

EXTRA INFORMATIE

Locatie: TheaterHangaar, Katwijk

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Koffie/thee met cake
1ste rangs entreekaart

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 3,50 per boeking)

Optioneel:
Alleen vervoer (€ 30,- p.p.)

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaats
Buitenpost, Garage Veenstra Reizen
Quatrebras; Bushalte ri. Bergum, Oude commissieweg
Hardegarijp; Bushalte ri. Leeuwarden, T.o. van der Valk
E10; Bushalte ri. Leeuwarden
Leeuwarden; Aegon rotonde, bij het busstation
Grou; Bushalte voor minirotonde, Stationsweg
Akkrum; Esso, Spikerboor 1
Heerenveen; Bushalte voor Randstad, K.R. Poststraat
Joure; Parkeerplaats voorkant Jumbo, G. Knolweg
Lemmer, Mc Donalds
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Aanvang Prijs p.p.
Zondag 22 maart 2020 14.00 uur € 114,- GEANNULEERD
Zondag 26 april 2020 14.00 uur € 114,- GEANNULEERD
Zondag 21 juni 2020 14.00 uur € 114,- Nu boeken
Zondag 6 september 2020 14.00 uur € 114,- Nu boeken